Overgangsvinduet åpnet 1.juli. Flere klubber har allerede gjort sine første signeringer før sesongen starter opp igjen. TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Av økonomiske grunner vurderer AC Milan å låne Andy Carroll ut neste sesong, fremfor en permament overgang, melder The Sun. Liverpool-spilleren skal ha imponert italienerne under EM med sin hodestyrke.

Tottenham vurderer om de skal legge inn et bud på Daniel Sturridge. Chelsea-spissen fikk lite spilletid i slutten av sesongen, og kan går for fem millioner pund, skriver Footy Latest.

Daniel Sturridge (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Bayer Leverkusen har avslått et tilbud på 16 millioner pund for 21-åringen Andre Schurrle. Det er Chelsea som skal stå bak budet på den unge spissen, melder The Guardian.

The Sun skriver at Roberto Mancini er nær å signere en ny avtale med Manchester City. Den italienske treneren har i det siste vært linket til Russland som ny landslagssjef.

Liverpool har lagt inn bud på Real Madrid-spilleren Esteban Granero, men skal ifølge Daily Mail ha fått avslag. Det er ukjent hvor penger mye Merseyside-klubben skal ha tlbudt.

Fiorentina har lagt inn et bud på 28-åringen Marouane Chamakh, som mest sannsynlig kommer til å forlate Arsenal etter to mislykkede sesonger, melder Daily Mail.

Marouane Chamakh (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Nyopprykkede Southampton skal være interessert i den 19 år gamle vingen Wilfired Zaha, melder The Sun. Crystal Palace-spilleren ble kåret til den beste unge spilleren i Championship sist sesong, og kan nå få muligheten til å spille i Premier League.

Wigan skal være interessert i Chicago Fire-spilleren Marco Pappa. Den 24 år gamle vingen skal være en erstatter for Victor Moses, som forventes å gå til Chelsea, skriver The Mirror.

Etter en imponerende sesong for Demba Ba, har Newcastle-spissen blitt linket til Manchester United, Chelsea , Arsenal og Liverpool. Alan Pardew vil gjøre alt han kan for å beholde senegaleseren, skriver talkSPORT.

Demba Ba (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Norwich har tilbudt James Vaughan til Birmingham. Tilbudet skal være en del av prosessen for å sikre seg den forsvarsspilleren Curtis Davies, ifølge The Mirror.

Swansea City prøver seg på 24-åringen Albert Adomah. Manager Michael Laurdrup må ut med tre millioner pund for å sikre seg vingen som for øyeblikket spiller i Bristol City.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Eljero Elia er nær en overgang til Werder Bremen. Det er snakk om en kontrakt på fire år, og Bremen må ut med 5.5 millioner euro for å sikre seg Juventus-spilleren, skriver Goal.com.

Paulo Henrique Ganso skal ha avslått en ny kontrakt fra Santos, ifølge Now Football. Spilleren ønsker ikke å spille for den brasilianske klubben, men kommer neppe til å forlate landet. Ganso skal nemlig ha uttalt at han vil spille for Internacional.

Athletic Bilbao-president Josu Urrutia har bekreftet at klubben kan komme til å selge Javi Martinez dersom det kommer inn et bud på 40 million euro, som også er utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt. Bayern München, Barcelona og Manchester United jakter alle på spanjolen.

Barcelonas angriper David Villa har har vært borte fra fotballbanen helt siden beinbruddet i desember. Spanjolen mistet også EM, men skal være «fit for fight» til den kommende sesongen. Det har ført til at megarike Paris Saint-Germain har forhørt seg om målkongen. Ifølge Intereconomia TV kan Barcelona tenke seg å selge Villa til den franske klubben – om klubben får 275 millioner kroner i overgangssum av PSG.

Andrea Pirlo (33) kobles til Bayern München, men den tyske storklubben avviser at den har lagt inn bud på Juventus-stjernen. Italienske medier meldte at Juventus hadde mottatt et bud fra Bayern på midtbanespilleren. Ifølge La Gazzetta dello Sport hadde Bayern lagt inn et bud på 10 millioner euro (75 millioner euro). – FC Bayern har ikke gitt et tilbud til Juventus, og FC Bayern har heller ikke vært i kontakt med spilleren eller agenten, heter det i en uttalelse fra Bayern München.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene