Sandnes Ulf spiller, Vegard Aanestad, fikk en skikkelig Dondald kul under gårsdagens kamp.
Sandnes Ulf spiller, Vegard Aanestad, fikk en skikkelig Dondald kul under gårsdagens kamp.

Denne Donald-kulen stoppet ikke Sandnes Ulf-spilleren

Men under 30 minutter senere var det nok for Vegard Aanestad. Da måtte midtstopperen gi seg etter sin andre hodesmell på under en halvtime.

Situasjonen som gav Aanestad Donald-kulen oppstod allerede etter tre minutter. Forsvarsspilleren og Vålerengas Martin Pusic gikk opp i samme hodeduell og stanget i hverandre.

Det gikk verst utover den 25 år gamle Sandnes Ulf-forsvareren, som fikk en kraftig kul i pannen og måtte fikk behandling av klubbens legepersonell.

Les også: Nordviks første Tippeliga-mål da Enga endelig vant

Både ute på banen og på sidelinjen fikk forsvareren medisinsk hjelp, men til tross for at smellen var kraftig fortsatte forsvareren kampen, men under en halvtime senere smalt det på ny.

I situasjon nummer to gikk Aanestad i bakken i duell med Andre Muri etter en frisparksituasjon, og selv om det denne gangen var Vålerenga-spilleren som ble liggende var det Aanestad som måtte kaste inn håndkleet.

For selv om han nok en gang forsøkte å spille videre hadde lagledelsen funnet ut at nok var nok. Aanestad ble erstattet av Fredrik Torsteinbø etter 32 minutter.

Burde Sandnes Ulf byttet med en gang? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!