Bradley Wiggins and Edvald Boasson Hagen (Foto: Pete Goding/Pa Photos)
Bradley Wiggins and Edvald Boasson Hagen (Foto: Pete Goding/Pa Photos)

Wiggins på pressekonferanse: – Fucking wankers

Bradley Wiggins med klar beskjed til dem som mener at man må dope seg for å vinne Tour de France.

Porrentruy (TV 2 Sporten): Bradley Wiggins er lei av dem som mener at man må dope seg for å vinne Tour de France. Det ga han tydelig beskjed om på en pressekonferanse etter dagens etappe.

LES: Fransk lag tok helt av da Tourens yngstemann vant fjelletappe

– Fucking wankers
Et spørsmål fra pressesalen nevnte at flere tvitrere har sammenlignet Team Sky med US Postal. Wiggins fikk spørsmål om hva han synes om dem som mener man må dope seg for å vinne treukersrittet.

– De som mener det er «fucking wankers», sa en tydelig provosert Wiggins.

– Jeg takler ikke slike folk. De klarer ikke å bruke seg selv til noe nyttig i livet. Det er lett for dem å skrive denne dritten under pseudonym på Twitter i stedet for å løfte ræven sin for å oppnå noe i livet selv, sier Wiggins.

Etter utblåsningen reiste han seg opp og forlot presserommet. Wiggins rakk å si ordet «cunts» før han ga mikrofonen til oversetteren.

Det er uvisst hvordan den kvinnelige oversetteren valgte å ordlegge seg.

Skjelte ut fotograf
Sky-rytteren har et fargerikt ordforråd når han blir provosert.

LES: Se TV 2s eksklusive video: Her skjeller Wiggins ut kameramann

For noen dager siden ga han følgende beskjed til en kameramann som dultet borti ham: «You fucking wiped me with your camera you stupid cunt.»

Wiggins kom i mål på 4. plass på dagens etappe. Briten hadde ingen problemer med å svare på angrepene fra Cadel Evans, Jurgen Van den Broeck og Vincenzo Nibali.