tone (Foto: Faksimile (Mag))
Vår egen popprinsesse Tone Damli har slått seg sammen med svenskenes popprins Eric Saade, og de synger sammen på låta «Imagine». Låta har blitt supplert med en dampende het musikkvideoinnspilling på Ibiza, og romanseryktene har siden versert rundt de to. Svenske medier påsto at de to skulle flytte sammen i Stockholm.

Les også: Romanseryktene mellom Tone og Eric fortsetter

Satte ned foten

I realiteten er Tone nyforlovet med skuespillerkjekkas Aksel Hennie, men nå innrømmer Tone i et større intervju med magasinet Mag, at videoinnspillingen bød på enkelte utfordringer. Fra første sekund skulle hun spille Eric Saades kjæreste, i het omfavnelse med den svenske stjernen.

Se den hete innspillingen i videovinduet nederst i saken.

– Jeg tenkte bare på Aksel og bare: nei nei, jeg kan ikke gjøre dette her! Haha, sier hun åpenhjertig til bladet, som er ute i butikkhyllene førstkommende mandag.

Les også: – Man kan trygt si at jeg nøt det under innspillingen

Nektet Saade kyss

toneeee
Og Tone forteller at hun følte for å sette visse grenser under innspillingen.

– Jeg måtte virkelig finne fram skuespilleren i meg og bruke den for alt den er verdt. For det var kropp, hud, sol og romantikk. Men ikke kyssing, det fikk han ikke lov til, sier hun til bladet.

Les også: Eric Saade om møtet med Aksel: – Vi har mye til felles

– Kan være grisesjalu

Aksel og Saade møtte hverandre første gang nylig, og fant rakst en hyggelig tone. Men selv hos superparet Tone og Aksel kan det innimellom være noe sjalusi.

hennie (Foto: Solum, Stian Lysberg, © SLS jk)
– Litt sjalu er vi vel alle. Jeg kan bli grisesjalu til tider. Og ja, jeg tror nok det at jeg var på Ibiza med en annen gutt ... og Eric er ikke stygg akkurat. Men jeg sier til Aksel så ofte jeg kan at jeg har tatt et valg. Jeg elsker han, sier hun til Mag.

Tone sier også at sjalusi er noe som ikke bør gå ut over andre, men at man derimot må jobbe med det selv.

Etter at et svensk ukeblad meldte at Tone, som er samboer med skuespiller Aksel Hennie, skulle flytte sammen med Saade, sa artisten følgende:

– Det er nesten litt morsomt, for jeg begynner å lure på hvor de får det fra. Det eneste jeg og Eric har gjort i lag, er å spille inn en låt og en musikkvideo, og jeg har ingen leilighet i Sverige.

Les mer: Tone Damli ler av falske kjæresterykter: – Lurer på hvor de får det fra!