I februar 2010 kom nyheten om at kjendisværmelder og gründer Siri Kalvig skulle skilles fra ektemannen Kjell-Erik Østdahl.

Les også: Siri Kalvig skilles

Fant tilbake til hverandre

– Jeg kan bekrefte at vi er i en separasjonsprosess. Men vi er fortsatt gode venner, sa Kalvig til Her og nå den gang.

Kort tid etter kom overskrifter som «Siri Kalvig reddet ekteskapet» og «Vær-Siri og ektemannen fant tilbake til hverandre».

I dag er de bosatt i Paris grunnet mannens jobb, og like før jul ble Siri mamma til lille Lilly, som er ekteparets tredje barn.

Fra før har paret døtrene Sara (13) og Silje (9).

I et intervju med dagens Se og Hør forteller Siri at de har det bedre med hverandre etter samlivsproblemene.

– Den tiden har vi lagt bak oss for lengst. I dag føler jeg at vi har det bedre enn noen gang. Vi har det kjempefint og er bare lykkelig over å ha fått ei jente til. Vi har en helt annen ro over oss, også som foreldre. Vi koser oss veldig, og nyter tiden med hverandre alle sammen. Vi er en sammensveiset gjeng med sterke familiebånd, sier Siri til bladet.

Les også: TV2-Siri blir trebarnsmamma

– Var aldri skilt

Da nyheten kom om at de hadde funnet tilbake til hverandre, fortalte Siri at de aldri hadde sendt inn de formelle skjemaene som skal til for at en separasjon skal tre i kraft.

– Jeg kan bekrefte at vi har funnet tilbake til hverandre. Vi har aldri vært skilt. Og det føles godt. Jeg har følt det ubehagelig å oppleve at en skilsmisse ble forskuttert. Derfor er det helt ok å gjøre det oppslaget til skamme, sa hun til VG i mai 2010.

Siri og Kjell-Erik ble gift i 1998, og har tre døtre sammen. Han er ansatt i det internasjonale teknologiselskapet Schlumberger – med base i Paris.

Les også: Reddet ekteskapet