I et intervju med Se og Hør Weekend forteller Madcon-stjernen Yosef Wolde Mariam om en dramatisk hendelse han hadde på en tur til Sør-Afrika med makker Tshawe Baqwa.

– Spurte om jeg trodde på Gud

– Det var første gang jeg var med Tshawe til Sør-Afrika på ferie. Da fikk jeg en pistol mot panna, sier han til bladet.

– Han var veldig sint på meg. Han spurte meg om jeg trodde på Gud mens han siktet på meg. Jeg ante ikke hva jeg burde svare, men sa til slutt nei. Det gikk heldigvis bra. Jeg overlevde, sier han videre.

Madcon feirer nå sitt 20-årsjubileum med å gi ut et album på norsk. Albumet «Contakt» inkluderer tekster med innhold fra duoens liv.

Les også: – Jeg liker ikke å se meg selv på TV

– Følte meg som onkel til min egen sønn

Sammen med Tshawe Baqwa har Yosef Wolde Mariam tatt verden med storm med låter som «Beggin» og «Glow», men suksessen har hatt sin pris.

For rundt to år siden ble Yosef pappa for aller første gang, da han og samboer Ammina fikk lille Noah.

– Jeg kan ikke lenger være borte i et halvt år og kjøre på, og så komme hjem på sofaen og dø. Det er urettferdig mot min kjære som strengt tatt oppdrar sønnen vår alene, har han uttalt til Dagbladet Torsdag.

For Yosef har vært mye borte fra sin egen sønn, og tidvis har han følt seg mer som en onkel enn en pappa.

Til avisen fortalte han om da gutten kom inn i studio til ham forleden, etter å ha vært borte fra pappaen i fire dager.

– Han hoppa likevel rett i armene mine. Jeg ble ekstremt varm inni meg. Vi spilte låter og han danset og smilte. Og da han måtte dra, begynte han å hyle. Da tenkte jeg: «Ok, nå er jeg ikke lenger onkel, nå er jeg pappaen din», sa han.

Les mer: Madcon-Yosef: – Jeg følte meg som onkel til min egen sønn