Liverpools nye manager Brendan Rodgers er i full gang med å styrke troppen han overtok fra Kenny Dalglish foran kommende sesong.

LES OGSÅ: Tottenham snappet islandsk stjerne foran Liverpool

Øverst på ønskelisten stod islendingen Gylfi Sigurdsson, som imponerte stort under Rodgers ledelse i Swansea City forrige sesong.

Liverpool kunne tilby Gylfi en vidunderlig mulighet til å prestere under en manager som han kjenner fra før - i en klubb som er en skikkelig fotballinstutisjon

Vraket Liverpool for Tottenham
Ifølge The Guardian var Liverpool enige med Hoffenheim om overgangssummen på 68 millioner kroner og Rodgers trodde overgangen mer eller mindre var i boks.

Men onsdag denne uken ble det kjent at Sigurdsson valgte en overgang til Tottenham og vraket tilbudet fra Anfield.

Det skuffet Liverpools nye manager, som nå må se seg etter andre forsterkninger.

– Men jeg er veldig avslappet til det hele. Sigurdsson gjorde det fantastisk for Swansea forrige sesong. Jeg hentet ham da han fikk lite spilletid i Hoffenheim. Han scoret sju mål på 19 kamper, sier Brendan Rodgers i et intervju med The Guardian.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Brendan Rodgers ble presentert som Liverpool-manager fredag. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

– Gikk glipp av en stor sjanse
Rodgers tror Sigurdsson kunne blitt en stor suksess på Anfield.

– Liverpool kunne tilby Gylfi en vidunderlig mulighet til å prestere under en manager som han kjenner fra før - i en klubb som er en skikkelig fotballinstutisjon. Men han valgte å gå til Tottenham av årsaker jeg ikke kjenner til. Jeg ønsker ham lykke til i Spurs, sier Rodgers.

Den nye Liverpool-bossen har foreløpig ikke hentet inn en eneste forsterkning til klubben foran kommende sesong.

LES OGSÅ: Sigurdsson valgte Tottenham

VALGTE SPURS: Gylfi Sigurdsson. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Flere spillere i kikkerten
Men han har flere aktuelle spillere i kikkerten - blant annet Boltons Mark Davies.

– Det finnes ingen dårligere følelser mellom meg og Sigurdsson. Vi har andre spillere vi jakter på, og jobber videre med det, sier han.

– Men slike ting tar tid. Teamet i klubben jobber hardt for å se etter ulike muligheter vi har. Vi må bare være tålmodige. Jeg synes allerede vi har en gruppe med vidunderlige spillere i klubben. Vi ser etter én eller to forsterkninger for å bli bedre, det stemmer. Men alt i alt så er den nåværende troppen veldig sterk, mener Rodgers.