Saint-Quentin (TV 2 Sporten): Tyler Farrar var mektig forbannet da han syklet mot lagbussen til Garmin etter dagens etappe. Noe overraskende valgte Farrar å kaste sykkelen fra seg utenfor lagbussen. I stedet for å gå inn i bussen gikk Farrar i stor fart mot Argos Shimano-bussen for å ta et oppgjør med Tom Veelers.

Sjokkerte tilskuere og journalister så Farrar ta rennafart for å prøve å komme seg inn i bussen. Spurteren ble stoppet i døren av Argos Shimanos støtteapparat.

Veelers satt inne i bussen da Farrar prøvde å ta seg inn.

– Hvor er han? Jeg ønsker en forklaring, skrek en rasende Farrar da han ble stoppet.

– Slikt gjør man ikke, fortsatte Farrar.

LES: Greipel vant sin andre strake Tour de France-etappe - Sagan gikk i bakken

Men Veelers hadde ikke tenkt til å komme ut for å møte Farrar.

– Jeg var i bussen for å skifte skjorte da han sto utenfor, forteller Argos-Shimano-spurteren.

Ble dyttet
Han forklarer hvorfor Farrar var forbannet.

– Jeg ønsket å sitte på hjulet til opptrekkeren min. Det var en dytt. Dessverre krasjet Farrar. Jeg skjønner følelsene hans, sier Veelers.

Veelers lagkamerat Roy Curvers sto utenfor lagbussen da Farrar prøvde å komme seg inn. Han var like sjokkert som resten.

– Jeg vet ikke hva som skjedde underveis i rittet. Tyler var tydeligvis sinna. Han ville snakke med Tom. Tyler er normalt en veldig fair type. Når han roer seg litt ned kan vi snakke om det, sier Curvers.

Garmin-sjef Jonathan Vaughters er glad Farrar ble stoppet ved inngangen.

– Han sa han bare ville prate med ham, men det så ut som han skulle gå inn på bussen og rive hodet av ham, sier Vaughters.

LES: Her går stortalentet Sagan i bakken

Ulykkesfugl
Farrar har veltet tre ganger så langt i Tour de France. Curvers tror det var summen av all motgangen som fikk amerikaneren til å se rødt.

– Det er mange som forventer mye av ham. Derfor føler jeg med ham, sier Curvers.