I desember 2011 skrev «Skal vi danse»-dommer Tor-Fløysvik på sin Facebook-side at han var blitt operert og var blitt sengeliggende.

Les også: Tor Fløysvik operert

Operert i desember

En operasjon han tidligere samme måned hadde fortalt at burde vært gjort for lenge siden.

– HERLIG! Herlig å takke nei til alt og alle. Prioritet for resten av året, hentes fra øverste hylle. Og da blir det kun familien, og de to operasjonene, som jeg naturligvis burde ha utført for lenge siden! GOD JUL, skrev han 8. desember 2011.

Les også: Derfor havnet Tor Fløysvik på operasjonsbordet

Trengte pause

Fløysvik ble lagt på operasjonsbordet i desember i fjor, like etter at «Skal vi danse» var ferdig, under full narkose. I tiden som fulgte hadde han behov for full ro, og det er også årsaken til at han tok en pause fra alt og alle i rundt et halvt år.

Onsdag kveld var han imidlertid tilbake på rød løper, da Hanne Krogh hadde premiere på sitt sommershow «Ta meg til havet» i Larvik.

– Dette er det første arrangementet jeg har sagt ja til siden begynnelsen av desember. Jeg har holdt dere på avstand, jeg har holdt alle mulige andre telefoner på avstand, samt stjernemiddager og andre ting. Så jeg har ikke vært med på noen ting. Men jeg gleder meg veldig til å komme i gang med «Skal vi danse» til høsten, sier han til «God kveld Norge».

– Sa ifra til alle

Han ville ha fullt fokus på å finne tilbake til formen i fred og ro.

– Jeg var sykemeldt bortimot tre måneder. Jeg sa ifra til alle som tok kontakt om at jeg gjerne ville ha fred og ro. Jeg er litt pysete, så den operasjonen jeg hadde ville jeg ha ordentlig. Så jeg kom meg i gang igjen, forteller han videre.

– Men du er tilbake for fullt nå?

– Ja nå er jeg helt tilbake for fullt, jeg trener det polske landslaget neste uke i fire-fem dager, så da kan jeg kalle meg fullt restituert, sier den populære dansedommeren med et smil.

Les også: Tor Fløysvik tar 300 situps om dagen

Smerter i 20 år

I juni snakket han åpent ut til VG om smertene han har gått med i 20 år, og i fjor høst ble det uutholdelig for «Skal vi danse»-dommeren.

– Det føltes som om buken min begynte å gå i oppløsning. Det startet med brokk. Jeg hadde gått med lyskebrokk på begge sider i 20 år, og burde gått til legen for lenge siden. Plutselig fikk jeg store smerter under en jakttur på fjellet og skjønte at jeg måtte gjøre noe fort. Jeg kom meg nesten ikke ned fra fjellet, sa han til VG i juni.

– Jeg hadde vært hos legen, men aldri fortalt om brokken. Jeg holdt det tilbake, fordi jeg ikke ville opereres.