Forrige torsdag søkte Katie om skilsmisse i New York - til manges overraskelse.

– Kate har søkt om skilsmisse.Tom sørger dypt, men konsentrerer seg om deres tre barn, skrev en talsmann for Cruise.

Les også:– Katie får ikke se snurten av Toms formue

Het fotoseanse

Onsdag melder nettstedet Fashion Gossip Weekly at noen dristige bilder tatt for trendmagasinet W Magazine skal ha fått begeret til å renne over for Katie Holmes.

En tatovert Tom Cruise pryder forsiden i bar overkropp med to unge kvinnelige modeller. Bildene er rock n roll-inspirerte for å promotere skuespillerens aktuelle musikalfilm «Rock of Ages», der Cruise spiller en rockelegende.

Ifølge nettstedets kilder skal Katie ha blitt målløs og ydmyket av fotoseansen som ble den siste dråpen før skuespillerinnen søkte om skilsmisse.

Se de dristige bildene her.

Les også:Derfor vil Tom Cruise flytte skilsmissen til California

Scientologi-krangel

TMZ.com skriver at én av hovedårsakene til at paret skilles, er at Cruise ønsker at deres datter Suri skal få opplæring hos Sea Organization, en radikal scientologorganisasjon.

Organisasjonen har blitt sammenlignet med en «boot camp» med militærlignende trekk hvor barn helt ned i femårsalderen blir sendt uten foreldre for å få undervisning i det høyeste nivået av scientologi.

– Katie følte at den eneste måten å sørge for at Suri ikke ble sendt til Sea Org, var ved å skille seg fra Cruise og søke om aleneomsorg for Suri, sier kilden til nettstedet.

Les også:– Tom Cruise ville sende datteren (6) på boot camp

Ny kjæreste

Den amerikanske supertabloiden National Enquirer hevder at den nye kvinnen i Toms liv er Olga Kurylenko, kjent fra James Bond-filmen «Quantum of Solace».

Nylig ble Olga og Tom avbildet mens de holdt hender foran Empire State-bygningen i New York, under innspillingen av filmen «Oblivion».

Ifølge National Enquirer, skal det ha oppstått romantiske følelser mellom skuespillerne på filmsettet, melder Aftonbladet.

Les også:Tom Cruise kobles allerede til ny kvinne