erling (Foto: Youtube/Privat)
erling (Foto: Youtube/Privat)

Erling holdt bryllupstale uten å si ett eneste ord

Fryktet talen skulle ende i tårer – fikk orginal ide. Se video av den spesielle talen her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter over to års samboerskap giftet Erling Håmsø seg med kjæresten Ragnhild i Sandnes i Rogaland forrige lørdag. På forhånd hadde den lettrørte brudgommen gruet seg veldig til å holde bryllupstale foran alle gjestene, og nervøsiteten overskygget gleden over bryllupet.

Men to uker før den store dagen fikk Erling en orginal idé.

Gruet seg til tale

– Jeg som de fleste andre kvier meg for å snakke foran masse folk. Jeg blir lett rørt og fryktet at talen skulle bli en skikkelig smørje, sier han til tv2.no.

Erling jobber til vanlig som webdesigner, og etter å ha vurdert flere muligheter for hvordan han på best mulig måte skulle holde talen, fikk han en lur idé.

– Jeg tenkte på mange alternativ. En film eller et show som involverte vennene mine, men til slutt tenkte jeg at måtte bruke det mediet jeg er vant til å jobbe med, forteller han.

Erling lagde derfor en Powerpoint-presentasjon som sin tale, og fremførte presentasjonen uten å si ett eneste ord. Og responsen fra gjestene var formidabel.

LES OGSÅ: Prisforskjellen på disse bryllupene er på 119.183

Se hele bryllupstalen til Erling på Youtube.

(artikkelen fortsetter under bildet)

brud (Foto: Privat)
brud (Foto: Privat)

– Gikk rett hjem

– På tredje sliden skjønte jeg at dette kom til å gå rett hjem. Mange visste at jeg gruet meg før talen og var nervøse på mine vegne. Da de innså at jeg hadde funnet en slik løsning ble de lettet, sier Håmsø.

I videoen er det tydelig at gjestene morer seg under den orginale talen, og både jubelen og applausen står i taket.

LES OGSÅ: Bestilte figursydd bryllupskjole - fikk «søppelsekk»

Nyter oppmerksomheten

Nå deles Erlings bryllupstale hyppig i sosiale medier, og i skrivende stund har nesten 48.000 mennesker har sett hans tale på YouTube.

– Det er litt snodig. Jeg er sånn av natur at jeg ikke liker å ha fokus på meg selv, men dette er bare stas. Bursdager og bryllup har ofte et ufortjent fokus, men dette er jeg glad for at jeg kom på først, sier han til tv2.no.

Nå skal det nygifte paret nyte hvetebrødsdagene på bryllupsreise til London.

LES OGSÅ: Kokken stjal vin og stakk av – Peppes-pizza ble bryllupsmiddag