Denne uka er det komiker og programleder Terje Sporsem som har fått heder i form av en oppussing i «Heder & Hammer». Sporsem ønsket seg et loftsrom han kunne jobbe i, og det var selvsagt intet problem å ordne for programleder Katarina Flatland og hennes designteam - som i tillegg tok på seg å fikse et barnerom og kjøkkenet.

Se forvandlingen ovenfor!

Altmuligrommet

Sporsem bor medkona Katrine og deres to barn på Bjørndal i Oslo. Rommet de i første omgang ønsket seg hjelp til å pusse opp var i øverste etasje, og har ifølge komikeren blitt brukt til en rekke formål.

– Det har vært litt kontor, litt TV-stue, litt gjesterom, litt lagerrom, litt øvingsrom, forteller han.

Designteamets plan var å dele inn loftsrommet i et oppholdsrom for familien og en leken arbeidsplass for komikeren. Bokhylla ble revet og det ble lagt nytt gulv. En vegg ble malt i fargerike vegger, og som du kan se i videoen ovenfor ble også resten av interiøret byttet ut.

Ekstrarommet på loftet ble også gjort om til barnerom.

Se også: Henriette Steenstrups rotekjeller ble til to nye rom

Kjøkkenet raste sammen

Det var ikke bare loftet i familiens hus som til slutt fikk en overhaling. Under forrige bursdagsfeiring ble det nemlig dramatiske tilstander på kjøkkenet da Sporsem skulle lage mat.

– Plutselig raser hele overskapet sammen. Det knuser, alt inni knuser og jeg klarer akkurat å komme meg unna og jeg får dyttet femåringen unna, forteller han.

– Flaksen gjorde at det gikk så bra som det gjorde. Det var bare noen få sekunder før datteren min løp her. Jeg tør egentlig ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis hun hadde vært her, fortsetter Sporsem.

Etter «Heder & Hammer»-besøket har ikke lenger familien grunn til å bekymre seg for dårlig håndverk og et utrygt kjøkken. Men det er ikke bare tryggheten som imponerer når komikeren ser sitt nye kjøkken for første gang.

– Shit ass! Ser her, da. Det her er dritlekkert. Det er så griselekkert. Aiaiaiaiai!

Ifølge Sporsem skulle det ganske mye til for å toppe det gamle kjøkkenet.

– Du vil ikke tro hvor utrolig lei meg og frustrert jeg var da det skjedde. Jeg var egentlig ganske glad i kjøkkenet mitt, men dette her er bare... Jeg vet ikke hva jeg skal si... Jeg er ganske målløs. Vi mistet noe som var ganske fint, men nå har vi fått noe som er enda finere.

Du kan se «Heder & Hammer» mandag til torsdag klokken 19.00. Neste uke er det Terje Schrøder som får besøk av oppussingsteamet. Se hvordan kjendisene har fått pusset opp hjemmene sine her!