Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

AC Milan skal ifølgeThe Sun være interessert i å sikre seg Liverpool-spiss Andy Carroll. Pier Silvio Berlusconi, sønn av klubbeier Silvio Berlusconi har den siste tiden jobbet med klubbens overganger, og skal nå være interessert i å signere engelskmannen.

Andy Carroll (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Samtidig er Everton interessert i å sikre seg Benfica-spiller Oscar Cardozo etter at klubben verdsatte han til 16 millioner pund. Fenerbahce, Galatasaray, PSG, og et ukjent antall premier league-klubber skal også jakte spilleren.

Tottenham skal i følge Daily Mirror være klare til å gi deres nye trener Andre Villas-Boas hele 50 millioner pund til å handle med denne sommeren. Portugiseren skal være interessert i å hente Marseille-spiss Loic Remy, Ajax og Belgia-forsvarer Jan Vertongen, Hoffenheim-spiller Gylfi Sigurdsson, CSKA Morskva og Russland-spiller Alan Dzagoev og til slutt Birmingham-keeper Jack Butland.

Andre Villas-Boas skal også ha et sterkt ønske om å hente den braslianske midtbanespilleren Oscar fra Internacional.

Sunderland, Stoke og Fulham er alle interessert i å sikre seg Wolves-spiller Steven Fletcher. Ulvene skal derimot ha gitt klar beskjed om at ingen får Fletcher for under 10 millioner pund.

Napoli skal ifølge The Metro være ivrige etter å sikre seg Chelseas portugisiske midtbanespiller, Raul Meireles.

Meireles (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Everton-sjef David Moyes skal vurderer å hente den kontraktløse Wigan-spissen, Hugo Rodallega.

Samtidig skal Chelsea være i ferd med å sikre seg en avtale med den brasilianske forsvarspilleren Maicon. Avtalen skal forhandles ferdig i løpet av uken.

Manchester United og Chelsea er forberedt på å sloss om den belgiske midtbanespilleren Axel Witsel. Benfica har også avslørt at de skal være villige til å selge.

Malaga og Galatasaray skal begge være ivrige etter å sikre seg Arsenal-spiss Nicklas Bendtner. Bendtners agent Jesper Lynghus sier til bold.dk at interessen er overveldende, noe den også burde være etter hvordan Bendtner presterte i EM.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Sportin Lisboa skal ha sikret seg den sveitsiske landslagspilleren Gelson Fernandes fra Saint-Etienne.

Andrea Pirlo ønsker City-spiss Mario Balotelli velkommen til Juventus. Han sier at de to snakker samme språk, og at de som mener Balotelli har et holdningsproblem bare snakker tull.

Mario Balotelli feirer (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Roma skal ha sikret seg den brasilianske forsvarspilleren Dodo fra Corinthians.

Tidliger Chelsea-spiss Nicola Anelka skal nok en gang være i trøbbel. Denne gangen har han havnet i en stygg konfrontasjon med en Shanghai Shenua-fan som satte spørsmål ved fanskmannens opptreden på banen, og at han ikke takket fansen etter kampen.

Lyon-president Jean-Michel Aulas sier han enda ikke har mottatt noe bud på den franske landslagskeeperen Hugo Lloris. Han sier også at keeperen bare er til salgs om noen møter prisen som ligger på rundt 20 millioner euro.

Lloris (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Shakthar Donetsk skal ha sikret seg den brasilianske spissen Maicon fra Volyn Lutsk.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene