Den tredje etappen var preget av flere massevelter. En rekke ryttere gikk i bakken. Verst gikk det utover Sky-rytteren, Kanstantin Sivtsov, og Movistar-rytteren, Jose Joaquin Rojas. Begge måtte bryte Touren .

–Sinnsykt stressende
Flere ryttere påpekte at feltet var nervøst.

– Det var en sinnssykt stressende etappe i dag. Jeg lurer på om folk kommer til Touren og glemmer at de kan velte. Stressnivået var høyt. Det var også fordi vi var i nærheten av havet og det var mye vind. Jeg tror det blir det samme i morgen og dessverre mange velt i morgen, forteller Saxo Banks Chris Anker Sørensen.

Les også: Bedriten Tour-dag avsluttet med stikkpille: – Føler jeg har mistet jomfrudommen

Hånden satt fast i piggtråden
Simon Gerrans var en av dem som syklet i mål stygt forslått. Gerrans havnet i en piggtrådgjerde i ett av flere velt. Han var millimetre unna å havne i samme situasjon som Johnny Hoogerland i fjorårets Tour.

– Hånden min satt fast i piggtråd-gjerdet, men heldigvis var det noen andre som traff gjerdet. Da løsnet hånden min, forteller Gerrans til TV 2.

Også Tom Danielson måtte ta telling på etappen til Boulogne Sur Mer. Garmin-rytteren ble sendt til sykehus med en skulderskade.