Dyrevernsadvokat Wendy Diamond arrangerer bryllup for sin hund Baby Hope Diamond og hennes utkårede, på et fasjonabelt hotell på Manhattan i New York den 12. juli, skriver Wendy på sin facebookside.

Hvem «brudgommen» til den lille Coton de Tulear-hunden blir imidlertid ikke klart før fredag.

Rekorddyrt

Prislappen for hundebryllupet er ventet å komme på rundt 200.000 dollar, altså rundt 1,2 millioner kroner. Gjennom sponsorer og donasjoner forventer Wendy å få inn rundt 300.000 kroner som skal doneres til veldedighet, skriver Huffington Post.

Og Wendy sparer ikke på noe. Baby Hope gifter seg nemlig i en spesialdesignet brudekjole fra to anerkjente designere Henry og Michelle Roth.

Brudehunden har allerede hatt en førbryllupsfest hvor hun var kledd i rosa designerkjole.

LES OGSÅ: Mugly (8) er verdens styggeste hund

Til ære for avdød hund

Bryllupet arrangeres til ære for Wendys tidligere hund Lucky Diamond. Lucky, som er i Guiness rekordbok som verdens mest fotografterte hund med kjendiser, døde av kreft 6. juni. Med bryllupet ønsker Wendy sette fokus på munnkreft hos hunder og generell dyrevelferd.

HEDRER LUCKY: Bryllupet er til ære for Wendys avdøde hund Lucky Diamond som tapte kampen mot kreft i juni. (Foto: Stella pictures)

I tillegg er en ny Guinessrekord trolig innen rekkevidde for å arrangere det dyreste bryllupet for kjæledyr noensinne.

LES OGSÅ: Beyoncé fikk plass i en spiseskje

Åpen for homofilt bryllup

Jakten på Baby Hopes «brudgom» varer frem til 6. juli. På facebook pågår det en kåring hvor alle kan nominere hunden sin. Noen har også meldt på katter.

En dame skriver på siden at «jeg syns et homofilt bryllup ville vært fint. Hvis du er åpen for det vil jeg stille min Lucky, som har overlevd kreft, til disposisjon».

– Alle får delta. Det er New York – homofile bryllup er lovlig!, svarer Wendy.

LES OGSÅ: Er du allergisk mot katt eller hund? Disse rasene kan du ha!