Sent mandag kveld bekreftet Vålerenga på sine nettsider at de er blitt enige med den nederlandske storklubben Feyenoord om en overgang for Harmeet Singh.

Singh reiser til Nederland tirsdag for å gjennomgå den medisinske sjekken, og for å forhandle frem sin personlige kontrakt.

TV 2 Sporten erfarer at det siste budet fra Feyenoord var på rundt 3,5 millioner kroner.

Kontrakt ut sesongen
21-åringens kontrakt går ut ved årsskiftet, og han har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra VIF.

Da «nye» Vålerenga spilte 0-0 mot Aalesund mandag, satt Singh på tribunen.

Midtbanespilleren kom til klubben i 2003, og debuterte for A-laget mot Rosenborg i 2008.

Han har siden fått tre kamper for det norske landslaget, og er den siste sesongen blitt linket til flere store europeiske ligaer.

Legendarisk sjef
I Feyenoord er det den tidligere storspilleren Ronald Koeman, kjent for sine perioder i Ajax, PSV og Barcelona, som har styringen.

49-åringen har vært manager i Rotterdam-klubben siden 2011, og ledet laget til andreplass i Eredivisie i sin første sesong.

Det kan da med andre ord være duket for spill i Mesterligaen på mektige De Kuip for Harmeet Singh, dersom overgangen blir fullført.

En siste hilsen
Singhs manager i Vålerenga, Martin Andresen, gir følgende avskjedshilsen til spilleren via klubbens nettside:

– Vi får bare ønske Harmeet lykke til, og håpe at vi slipper å komme opp i slike situasjoner for mange ganger med gutter som vi har dyrket frem. Vi er veldig opptatt av å ha, og av å utvikle, spillere som er opptatt av fellesskapet. At vi sammen skal vinne, og at vi skal utvikle oss i riktig retning sammen. Det er ingen som er gode alene.

Bli med i kampen om flotte premier! Spill Tippeligamanager 2012!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk