Etter gårsdagens EM-seier over Italia, feiret noen stolte fedre og fotballstjerner den spanske seieren på finale-matten.

Det utspilte seg mange gledesscener etter at den gjeve EM-pokalen var delt ut.

Barna fikk egne fotballdrakter

Flere av de spanske fotballheltene hadde nemlig tatt med seg sine små barn på vinnerseremonien. Barna fikk feire sammen med pappaene sine, småspille i målområdet, leke seg i et hav av konfetti og til og med løfte seierspokalen.

Barna hadde også fått på seg spanske landslagsdrakter, og så ut til å nyte seiersfesten minst like mye som fedrene sine.

En av de små hjerteknuserne som vekket fotografenes oppmerksomhet var 2 år gamle Nora Torres, datteren til målscorer Fernando Torres.

Hun hadde tatt med seg en liten dukke på banen, og studerte også gullmedaljen nøye mens hun satt på pappas arm.

Les også: Her er EMs ti flotteste scoringer

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Fernando Torres med datteren (Foto: Filippo Monteforte)

Med pokalen i hendene

Den spanske reservekeeperen, Jose Reina, delte også seiersøyeblikkene sammen med familien sin. Keeperen koste seg på banen sammen med døtrene Grecia (5), Alma (3) og sønnen Luca (1).

Reinas tidligere medspiller i Liverpool, Xabi Alonso, er også en kjær familiemann. Midtbanespilleren hadde med seg kona, Nagore Aramburu, og datteren Ane (2), som gledelig poserte foran kameraene med pokalen i hendene.

Les også: – Spania er tidenes beste landslag