Spilleragent Tore Pedersen kan bekrefte overfor TV 2 Sporten at Anders Østli har signert for Lillestrøm.

– Jeg vet at han er klar for Lillestrøm, sier Pedersen som ikke er spillerens agent, men likevel kjenner til avtalen.

Pedersen mener Østli vil være en forsterkning for den kriserammede tippeliga-klubben.

– Østli er en klok fotballspiller som har utviklet seg enormt i Danmark. Han er hurtig. Og han har blitt langt mer offensiv i spillestilen i løpet av de fire sesongene i SønderjyskE.

– Han hadde tilbud fra flere klubber, både i Norge og utlandet. Kontrakten hans gikk ut med SønderjyskE, og han hadde også tilbud fra dem om å fortsette i klubben. Østli vil absolutt være en forsterkning for Lillestrøm. Han tilfører fart i forsvaret, sier Pedersen.

Les også: «Lillestrøm er et drittlag»

– Tilbake der jeg hører hjemme

Samtidig melder LSK på sine hjemmesider at Espen Søgård også er klar for klubben.

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få denne muligheten. Både det at jeg skal få lov til å avslutte spillerkarrieren min i LSK, men også at jeg etter det skal inn som ansattt i klubben, sier Søgård.

Søgård er en klubblegende på Åråsen, men har tilbragt det siste året i Start. Nå er han derimot tilbake på Åråsen, og er tiltenkt en rolle i administrasjonen etter han har lagt opp som spiller.

– Jeg er ikke helt ferdig med fotballen riktig ennå. Jeg kommer ikke til å ta det rolig, men gi alt fra 1. august for LSK.

Søgård er uansett veldig fornøyd med å være tilbake.

– Når vi ble enige, så kjente jeg at det gjorde noe med meg innvending. Nå kommer jeg tilbake til der jeg hører hjemme, uttaler han til klubbens hjemmeside.

Søgårds kontrakt trer i kraft fra 1. august og vil strekke seg ut året.