Se Tour de France direkte på TV 2 og TV 2 Sumo fra kl. 13.50!

Tony Martin har ikke hatt hellet med seg på de første Tour-dagene. I prologen var han sammen med Fabian Cancellara den store favoritten, men da han punkterte var det slutt på moroa for tyskeren.

– Gir meg ikke uten å prøve
På første etappe gikk det galt igjen. Martin veltet og fikk tilsyn i legebilen flere ganger etter etappen. På kvelden ble han kjørt til sykehuset, der det ble konstatert brudd i skafoidbeinet i hans venstre hånd.

På tide å bytte ut Tony Martin? Spill Tour-manager her!

Han vil likevel starte mandagens Tour-etappe, og kommer til å sykle med en spesialtilpasset plastgips som ikke vil være i veien når han skal gire, bremse og styre.

– Vi vil ta det steg for steg, kilometer for kilometer. Det første målet er å forsøke å komme seg til tempoetappen neste mandag. Jeg vet det ikke blir lett, det blir smertefullt, men jeg vil virkelig prøve. Tour de France er veldig viktig for meg og jeg gir meg ikke uten å prøve, sier Martin til Omega Pharma - Quick-Steps nettsider.

Se TV 2s intervju med Martin over!

Bedre nytt for andre
Han lagkompis Jerome Pineau gikk også i bakken søndag, men hans sykehusbesøk hadde en bedre konklusjon enn Martins. Røntgenbildene viste at han ikke har pådratt seg noen bruddskader.

– Jeg har smerter i min høyre skulder og i armen. Det blir ikke en enkelt å sykle, men i dag tidlig føler jeg meg sikker på at jeg er bedre enn jeg var i går kveld, sier Pineau.

Tour de France: Etapper | Historikk | Lag/Ryttere | Resultater
Full oversikt: Slik ser du årets Tour de France

Rabobanks Luis León Sánchez var også på sykehuset etter å ha veltet på søndagens etappe, men også han ser ut til å fortsette etter at det ble påvist at alle bein er hele.

– Vi fikk akkurat en telefon fra sykehuset og det er ikke noe brudd. Gode nyheter, sier han ifølge Cyclingnews.