Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Megarike Paris St. Germain skal ha kommet med et bud på 80 millioner kroner for å hente Chelsea-kaptein John Terry til fransk fotball, hevder The Daily Mirror.

Chelseas John Terry takker fansen etter 1-0-seieren over Barcelona i den første semifinalekampen i Mesterligaen. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Tottenham skal være klar til å signere CSKA Moskvas russiske landslagsstjerne Alan Dzagoev. Det sier stjerneskuddets far til The Daily Mail.

Wigan har gitt beskjed til Liverpool om at også Chelsea vil kjøpe Victor Moses. Prislappen for 21-åringen skal være på 120 mill. kroner.

Chelsea er favoritter til å kapre underskriften til Inters høyreback Maicon, etter at Real Madrid har gjort det klart at de ikke vil følge opp sin interesse for brasilianeren. Det hevder i hvert fall The Daily Mail i sin mandagsutgave. Maicon er tilgjengelig for rundt 60 millioner kroner siden han kun har ett år igjen av sin kontrakt med Inter.

Newcastle er blitt enig med FC Twente om en overgangssum på 45 millioner kroner for den brasilianske forsvarsspilleren Douglas.

Ifølge den portugisiske avisen O Jogo vurderer Manchester United å gi Tottenham kamp om underskriften til Portos midtbanespiller Joao Moutinho. 25-åringen skal være tilgjengelig for salg dersom et bud på 220 mill. kroner dukker opp.

Sir Alex Ferguson vurderer samtidig et bud på Evertons venstreback Leighton Baines. Men foreløpig har Everton ikke mottatt en henvendelse fra Old Trafford.

Leighton Baines (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Manchester Citys manager Roberto Mancini innrømmer i et intervju som er gjengitt av The Sun at sjansene er små for at klubben makter å sikre seg Arsenal-spissen Robin van Persie. Nederlenderen vil ikke spille for en annen klubb i Premier League.

Samtidig har Arsenal-manager Arsene Wenger slått fast at det er uaktuelt for ham å erstatte Laurent Blanc som landslagssjef for Frankrike.

Kroatiske Danijel Pranjic innrømmer at det vil være en stor fristelse å gå til Everton, etter at han nylig ble løst fra kontrakten med Bayern München.

Lyons keeper Hugo Lloris er til salgs dersom «et riktig bud» dukker opp, sier klubbpresident Jean-Michel Aulas. Både Arsenal, Tottenham og Liverpool er interessert i keeperen.

Liverpool viser interesse for Boltons midtbanespiller Mark Davies, rapporterer Daily Mirror. Dette på grunn av at Gylfi Sigurdsson ser ut til å gå til Tottenham.

West Ham skal ha kommet med et nytt bud på Norwich-spissen Grant Holt.

Louis Saha nærmer seg en overgang til Sunderland, hevder flere ulike britiske medier.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Paul Robinson er enig med tyrkiske Besiktas om en toårskontrakt, skriver SunSport.

I natt ble Milans Clarence Seedorf klar brasilianske Botafogo. Det er foreløpig uklart hvor lang kontrakt midtbaneveteranen har signert.

Ifølge El Pais er Inters Diego Forlán enig om en overgang til Internacional. Skal en tro påstandene i avisen blir Forlán offisielt presentert i løpet av de neste 48 timene.

Diego Forlan (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)

Fred Rutten fikk sparken fra trenerjobben i PSV Eindhoven i mars. Nå er den 49 år gamle nederlenderen tilbake i arbeid. Rutten er klar som ny trener for Vitesse. Han erstatter John van den Brom.

Chelsea har avslått FC Københavns forespørsel om å hente unggutten Romelu Lukaku på lån neste sesong.

Real Madrid skal fremdeles være interessert i å hente David Silva, men nå tenker kanskje José Mourinho seg om to ganger før han legger inn et bud. Manchester City skal nemlig ha satt en prislapp på utrolige 740 millioner kroner for den spanske EM-stjernen.

David Silva (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Roma har vendt oppmerksomheten mot Chievos midtbanespiller Michael Bradley, etter å ha droppet planene om å kjøpe Palermos Federico Balzaretti, hevder Gazzetta dello Sport.

Didier Deschamps er favoritt til å bli ny fransk landslagssjef i fotball. Mandag ble det klart at Deschamps forlater trenerjobben i Marseille. – Marseille og Deschamps er enig om ikke å fortsette samarbeidet, het det i en melding fra den franske klubben mandag. Den tidligere Juventus- og Chelsea-spilleren Deschamps har trent Marseille i tre år. Han ledet laget til fransk seriegull i sin første sesong. Som spiller fikk Deschamps 103 landskamper. Han har også trent Monaco og Juventus, skriver NTB.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene