NY FILM: Channing Tatum og Matthew McConaughey er blandt stjernene i en filmen «Magic Mike»
NY FILM: Channing Tatum og Matthew McConaughey er blandt stjernene i en filmen «Magic Mike»

Stringtrusetrøbbel for Matthew McConaughey og Channing Tatum

Skuespillerne kaster klærne som strippere i ny storsatsing.

Matthew McConaughey, Channing Tatum, Joe Manganiello, Alex Pettyfer, Adam Rodriguez og Matt Bomer er alle stjerner som nå endelig kaster klærne i den nye filmen «Magic Mike» til stor begeistring for alle kvinner der ute.

Filmen er regissert av Steven Soderbergh og handler om en gjeng mannlige strippere i Tampa, Florida, noe som også har betydd at mannfolka må ikle seg også mindre behagelige kostymer.

Les også: Dette er verdens mest sexy pappa

Dekket ikke nok

Ikke bare byr filmen på, bare overkropper, politi- og brannmann-kostymer men også den berømte stringtrusen, noe flere av skuespillerne har fått vonde minner fra.

– Du trenger en stor porsjon tro for å stole på en stringtruse! Det er den eneste beskyttelsen du har på scenen. Når jeg først prøvde den, nektet kroppen å godta den. Jeg måtte vri meg alle veier for å se hvilke deler den dekket, sier den nygifte, Matthew McConaughey.

Les også: Nå er endelig McConaughey en gift mann

Erfaring

Kjekkasen Channing Tatum var før han ble en kjent skuespiller faktisk en stripper og har god erfaring med det lille kostymet.

– Noen ganger kan en stringtruse svikte deg totalt! Men om alle har på seg en samtidig kommer uansett alle samtaler til å bli en fest. Det føles bare rart om du gjør det til noe rart, forteller Tatum ifølge People.com.

Joe Manganiello, som i filmen spiller karakteren «Big Dick Richie», er tidligere kjent fra flere TV-serier som «Scrubs», «ER» og «CSI».

Les også: Tårer, slåssing, strippere og Stewart klinte til med seg selv

Glitter og glamour

Han kan fortelle at kjempet hardt under opptakene for ikke å le.

– Det er vanskelig og ta deg selv seriøst når du har på deg en stringtruse med det Amerikanske flagget og strategisk plasserte glitterdetaljer på. Helt ærlig var det vanskeligste med hele filmen at jeg måtte bite meg selv i tungen for ikke å le, spesielt når Matthew kom ut i en liten Spandex top og bitte små olashorts, mens han øvde foran speilet, forteller Joe.

Se traileren på den nye filmen her:

Filmen hadde premiere i USA denne uken og skal ha tjent inn gode penger på åpningshelgen.

Les også: Se Hollywood-stjernenes private bilder