GIFT: Alec Baldwin giftet seg med sin Hilaria Thomas.
GIFT: Alec Baldwin giftet seg med sin Hilaria Thomas.

Alec Baldwin (54) giftet seg med sin Hilaria (28)

Ga hverandre sitt «Ja» tre måneder etter forlovelsen.

Skuespiller Alec Baldwin inviterte blant andre Tina Fey, Woody Allen og Mariska Hargitay til bryllupsfest denne helgen da han etter bare tre måneder ga sitt «ja» til sin kjære Hilaria Thomas.

Til tross for en aldersforskjell på 26 år, giftet paret seg søndag i St. Patrick's Old Cathedral i New York, skriver Us Magazine.

Les også: Alec Baldwin forlovet med sin 26 år yngre kjæreste

Giftet seg

Baldwin, som tidligere har vært gift med Kim Basinger, fortalte under annonseringen av forlovelsen i april at han nå vil ta en pause fra søkelyset for å tilbringe mer tid med sin nygifte kone.

– Jeg forteller hele tiden min kommende kone at jeg vil at hun skal bli rik slik at jeg kan pensjonere meg. Hun underviser yoga. Jeg vil at hun skal bli verdens første billionær som yogainstruktør, sa Alec under et intervju med Wonderwall under premieren av «Rock of Ages» den 8. juni i Los Angeles.

– Jeg vet det er å sikte høyt, men det er planen og den holder jeg meg til, sa han.

Les også: Alec Baldwin latterliggjorde flyskandale

Forlovet før fødselsdagen

Da forlovelsen mellom paret ble offentliggjort i april, fortalte en representant av paret at det både ble feiret forlovelse og fødselsdag på samme gang.

– Alec fridde til Hilaria i helgen og vi er alle glade på det nyforlovede parets vegne. Alec har bursdag i morgen og dette var jo litt av en måte å feire på, sa representanten.

Alec har fra sitt tidligere ekteskap med Kim Basinger datteren Ireland på 16 år.

Les mer: Alec Baldwin kastet av flyet