TdF appene_ny
TdF appene_ny

Her er TV 2s nye Tour de France-apper

Tour de France har blitt enda bedre på TV 2. Sommerens store sykkeleventyr er like rundt hjørnet.

Nå kan du spille Tour de France-manager

Disse rytterne kjører årets Tour de France

Som i fjor gir vi deg muligheten til å følge årets Tour de France på Iphone, Ipad og Android

Har du Sumo Gull eller Sumo Sport kan du se Tour de France direkte uansett hvor du er.

Vi gir deg selvsagt også siste nytt, video, resultater og alt du måtte ønske å vite om sykkelfesten - rett på din telefon eller nettbrett!

Her finner du vår app til Android-telefon

Her finner du vår app til iPhone

Her finner du vår app til iPad

Gjennom våre apper vil du ha muligheten for å delta i diskusjoner på twitter, facebook og Livechat. Du kan stemme i våre poller og dueller, og du kan gi dine svar på våre quizzer.

I år har vi også gjort en krafti forbedring i hvordan du som bruker holdes oppdatert. I vår splitter nye Companion-modul vil gjennom hele Touren holde deg oppdatert på hva som skjer. Her vil vi supplere det du ser på skjermen med info om slottet du ser på, rytteren som falt eller laget som vant. Vi skal sørge for at du til enhver tid har den informasjonen du trenger for å få mest ut av årets sykkel-eventyr!

Alle appene er tilgjengelig for gratis nedlasting i App Store og Android Marked.

TV 2 TdF for iPhone
Her kan du se etappene, siste nytt, video, resultater og statistikk. Du kan også være med på avstemninger og ytre dine meninger om Touren. Denne appen er uunnværlig for TdF-interesserte som ikke har tid til å benke seg i godstolen foran TV-skjermen.

TV 2 TdF for iPad

I appen kan du enten se Touren live, eller bruke iPaden som en ekstraskjerm og finne statistikk, rytter- og laginformasjon eller interagere med sendingene. I Appen finner du LIVE-streaming av etappene, siste nytt, videoklipp, kart, statistikk og rytteroversikter, samt at du kan dele dine meninger i kommentarfeltet og være med på avstemninger direkte i appen.

TV 2 TdF for Android
Også Android-brukere kan kose seg med årets Tour de France på mobilen. Android-applikasjonen inneholder som de andre alt du måtte ønske om Touren, så nå kan du sjekke nyheter og statistikk, eller se etappen mens du sitter på bussen, på hytten eller er i familiebesøk.

Verken iPhone eller Android?
Du kan følge TV2`s Tour de France-dekning fra hvilken som helst telefon med våre mobil-sider. Bokmerk linker under i din nettleser på mobilen din for å holde deg oppdatert på årets Tour.
http://mobil.tv2.no/service/tdf/

Tour de France: Etapper | Historikk | Lag/Ryttere | Resultater
Full oversikt: Slik ser du årets Tour de France