Odd-Magnus Williamson (32) er første mann ut i en ny miniserie «Mitt fristed» som skal gå hver fredag fremover i «Sommertid» på TV 2. Odd-Magnus Williamson tar oss med på Frognerbadet i Oslo hvor han har mange av sine beste sommerminner.

Odd-Magnus Williamson er tekstforfatter, komiker og skuespiller, men mest av alt er han mest kjent fra programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

Ulovlige sommerminner

Komikeren forteller at han elsker Frognerbadet både på dag -og nattetid. Som ung pleide han og kompisene å snike seg inn på Frognerbadet ved å klatre over gjerde.

– Jeg liker Frognerbadet både i sol, regnvær, natt og dag, forteller Williamson til Sommertid og legger til:

– For mange Oslo-kids er jo det å snike seg inn på Frognerbadet på natten vært et fast ritual i flere tiar.

– Det er liksom noe med det å snike seg inn her midt på natta og gjøre noe som er ulovlig. Jeg har mange gode minner herfra. Jeg og vennegjengen min peide å dra hit og drikke og bade etter at vi hadde vært på fest, forteller han.

Les også: Odd-Magnus Williamson: – Det har vært en brutal sommer

Funnet kjærligheten

Livet smiler til «Torsdag kveld fra Nydalen»-programlederen om dagen. Ikke bare har han suksess på karrierefronten, men han er også stormende forelsket i kjæresten Tina Bakasa Roll (27). I mars klarte ikke de to turtelduene å skjule kjærligheten lenger.

FORELSKET: Odd-Magnus Williamson er stormende forelsket i kjæresten Tina Bakasa Roll.
– Jeg har funnet kjærligheten i livet mitt, sier han nyforelsket og forteller at de har vært venner i mange år.

– I utgangspunktet var vi bestevenner. Vi hang sammen som erteris og vi har alltid hatt det veldig gøy sammen. Så plutselig kom kjærligheten som glasur på den bestevennkaka, sier han før han legger til:

– Jeg trodde det bare var i Paulo Coelho romaner, men det skjer tydeligvis i det virkelige liv.

Sjalu for første gang

Programlederen som for tiden lever i lykkerus, liker å forholde seg til prosentdeling og deler opp lykkefølelsen sin i to deler.

– Det er veldig mye lykke, sier han

– I en prosentinndeling er det 90 prosent lykke fordi hun er helt fantastisk, og 10 prosent frykt. Eller kanskje til og med 15 prosent frykt på en dårlig dag.

– Jeg har blitt sjalu for første gang i hele mitt liv. Jeg kjenner på at jeg har lyst til å utrydde alle menn mellom 11 til 79 år, fordi de er potensielle trusler mot min kjærlighet, sier han.

Les også: Odd-Magnus Williamson kåret til Norges mest sexy mann: – Det er fint å være Odd i dag!

Smigret over kåring

Selve berømmelsen tar Williamsom med knusende ro. Magasinet Elle har vært år en stor kåring over Norges mest sexy menn. Blant kjendisene finner vi både skuespillere, idrettsutøvere, musikere og komikere. I fjor var det Williamson som stakk av med seieren.

– Det var veldig hyggelig å bli kåret som Norges mest sexy mann. Selv om jeg leste på nettet her om dagen at noen mente at den kåringen må være gjort av Blindeforbundet.

– Det er hardt altså!, ler komikeren.

Les også: – Han får sextilbud fra både kvinner og menn

I «Mitt fristed» hver fredag hele sommeren vil vi møte en rekke kjendiser lar oss komme tett innpå livene deres.