I begynnelsen av juni bekreftet bladet People at superstjernen Miley Cyrus (19) hadde forlovet seg med skuespiller Liam Hemsworth (22).

– Jeg er så overlykkelig og fornøyd med å være forlovet, og jeg gleder meg til et lykkelig liv med Liam. Livet er vakkert, sa artisten og skuespilleren til People.

Les også:Er Miley Cyrus og Liam Hemsworth forlovet?

Trøbbel i paradis

Nylig til nettstedet Hollywoodlife fortalte en kilde nær paret at lykken mellom det nyforlovede paret ikke blir langvarig.

– Sjalusi er et av det største problemene i forholdet. Miley er ekstremt eiersyk og sjalu når det gjelder Liam. Det er ingen av vennene deres som faktisk tror at de kommer til å gifte seg.

Ifølge kilden skal Miley være bekymret over Liams vandrende øye.

– Nylig var Liam ute med Cameron Diaz i forbindelse med jobb og det likte hun veldig dårlig. Både Miley og Liam er svært temperamentsfulle, så kranglene deres blir ganske intense, sier kilden til nettstedet.

Les også:Miley Cyrus (19) gifter seg

Ikke kjærlighet ved første blikk

Paret fant først tonen da de spilte mot hverandre i filmen «The Last Song» i 2009.

Tidligere i år fortalte kjæresteparet Teen Vogue om deres første møte:

– Det var faktisk ikke kjærlighet ved første blikk. Jeg var litt på den at jeg var lei av gutter og var bare klar for å gjøre en bra jobb. Men så møttes vi en dag og han åpnet døren for meg når jeg skulle inn på jobben og jeg ble helt satt ut. Jeg har bodd i Los Angeles i evigheter og jeg tror aldri noen har gjort det for meg. så jeg ble sjarmert. Men jeg skal ikke lyve, det var en preiode hvor vi jobbet sammen og ting ble veldig pinlig, men så kom vi over det punktet og ble bedre kjent. Etter det har jeg bare blitt mer og mer glad i han, fortalte skuespillerinnen.

Les også:Miley Cyrus' kjæreste forsvarer marihuana-video