SNOOP
SNOOP

Snoop Dogg tatt i tollen med narko – igjen

Pågrepet for narkotikabesittelse i Kristiansand, før kveldens Hove-konsert.

Snoop Dogg skal, etter hva Fædrelandsvennen erfarer, ha blitt pågrepet på Kristiansand lufthavn Kjevik.

Da han ankom flyplassen, valgte tollerne å utføre kontroll på ham. Blant hans gjenstander fant politiet en mindre mengde narkotika, som førte til pågripelse.

– Vi har innbrakt en person fra Kjevik som hadde med seg en mindre mengde narkotika, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Jon Kvitne til fvn.no. Han vil ikke bekrefte artistens navn, men bekrefter at personen er tatt med til politistasjonen.

Snoop Dogg skal opptre på Hovefestivalen kl. 22.30 i kveld.

Bot på 12000 kroner

Rapstjernen skal ha blitt løslatt etter å ha vedtatt boten.

- Jeg har ilagt en artist 12.000 kroner for besittelse av noen gram marihuana. Han har vedtatt dette og blir løslatt fra politiets varetekt, sier jourhavende politijurist Per Ørnulf Thorbjørnsen til Agderposten.

Igjen!

Dette er ikke første gangen Snoop Dogg blir stoppet på vei til Norge.

Artisten skulle i fjor møte opp på butikken «Stress» i Oslo for å møte fansen før en konsert senere på kvelden.

Mange timer etter at han skulle vært der skrev Snoop Dogg på Twitter at han ble stoppet for å ha for mye kontanter.

«at the Norway border right now being sweated for havin 2 much money! Norway standup 4 the biggdogg the border guys r cool but ...», skriver han på Twitter.

Tollvesenet ville ikke bekrefte at det var stjerne som ble stoppet, men det tyske selskapet som eier bussene bekrefter at det var turnébussene til Snoop som ble stoppet.

Les også: Cameron Diaz kjøpte dop av Snoop

Prøvetid

I januar ble Snoop Dogg arrestert for besittelse av narkotika. Det var under en turné at han befant seg i Texas, hvor det er nulltoleranse for narkotika, selv om man har det på resept.

Det var narkohunder som luktet seg fram til marihuanaen, som befant seg på turnébussen. Artisten innrømmet at det var hans narkotika.

Snoop hadde resept på cannabis i California, men de strenge reglene i Texas sier at det er nulltoleranse for slikt – uansett hva han har lov til i andre stater.

Les også: Her er Snoop Dogg endelig i Norge

Artisten ble siktet for å ha begått en mindre forbrytelse i henhold til besittelse av narkotika, men er nå løslatt. Hadde han blitt tiltalt, kunne han ha risikert fengsel i opp til 180 dager.