Quarterbacken Aaron Rodgers er kåret til amerikansk fotballs beste av spillerne i NFL i en avstemning.

Rodgers ledet Green Bay Packers til Super Bowl-triumf mot Pittsburgh Steelers i 2010-sesongen, før han fulgte opp med en av de beste sesongene en quarterback har hatt i fjor.

28-åringen noterte seg for 4.643 yards og 45 touchdowns da han ledet Packers til 13 strake seirer før tapet til slutt kom mot Kansas City Chiefs. Packers avsluttet grunnserien med 15 seirer og ett tap.

Ydmyk
– Jeg er veldig takknemlig. Det er alltid en stor ære når man blir anerkjent og vist respekt av sine likemenn, det betyr virkelig mye for meg. Så jeg må takke dem for stemmene, sier Rodgers.

Aaron Rodgers (Foto: Matt Slocum/Ap)

Forrige sesongs beste spiller, Tom Brady, havnet på fjerdeplass i kåringen.

– Jeg er heldig og velsignet som blir anerkjent på denne måten, men Tom representerer fortsatt det nivået jeg prøver å komme meg opp på, sier Rodgers om New England Patriots-quarterbacken.

Hyller rekord-Brees
Rodgers holdt også Drew Brees bak seg, til tross for at New Orleans Saints-quarterbacken slo Dan Marinos 27 år gamle pasningsrekord i desember.

– Slik som Drew har spilt de siste par årene, spesielt ved å slå rekorden i fjor, har vært utrolig. De gutta der sine karrierer er hva jeg forsøker å forme min egen etter, sier Rodgers.

Er det fortjent at Aaron Rodgers blir kåret til MVP? Si din mening i kommentarfeltet.