Tirsdag var det premiere på den nye, hete musikkvideoen til Tone Damli og svenske Eric Saade til deres duett «Imagine».

Til tross for mye kritikk tidligere for å ha kastet klærne, har Tone gjort det igjen og har fortalt til tv2.no at dette er både hennes og Erics mest avkledte video.

Svensk presse har ligget i hælene på duoen og spekulerer fremdeles i om det er mer enn bare søt musikk mellom de to, til tross for at Damli nylig ble forlovet med sin Aksel Hennie.

– Det er rykter herfra og til evigheten og det får bare være. Vi får forholde oss til virkeligheten og at dette er jobb. Så er vi så heldige å få bli kjent med hverandre. Vi har blitt gode venner og det er veldig hyggelig, sier sogndalsjenta.

Les også: – Om Eric Saade kommer til å ta understellet til Tone Damli?!

Profesjonelt forhold

Onsdag kveld møtte «God kveld Norge» Eric og Tone etter innspillingen av «Allsang på grensen» hvor man i kveld kan se de to fremføre den nye låten for sine norske fans.

Tone kan fortelle hva hennes kjæreste, samboer og nå også forlovede Aksel Hennie synes om forholdet mellom henne og Eric.

– Forholdet mellom oss to? vi har et profesjonelt forhold og vi jobber sammen og har det veldig gøy sammen, ikke minst. Vi er så heldige at vi har fått lov til å gjøre en låt sammen og vi har en musikkvideo fra Ibiza, sier Tone.

– Vi skal ikke glemme at det handler om musikk. Jeg synes låten er fantastisk og det synes jeg om musikkvideoen også. Det er art, det er kunst. Så finnes det folk som snakker om alt annet, men det får de bare snakke om, legger Saade til.

Les også: Nyforlovet Tone rømmer fra kirken i ny video

Møter Aksel for første gang

Men til tross for at de to har tilbring mye tid sammen i det siste, har ikke Eric fått tid til å møte Aksel riktig enda.

Det skjer først i dag, torsdag.

– De skal møte hverandre i morgen! Det blir veldig gøy, kunne Tone fortelle etter onsdagens innspilling av «Allsang».

– Det blir sikkert utrolig gøy. som sagt, jeg vet ikke, jeg har jo aldri truffet han. Men det skal bli kult å møte han. Det er ingen «big deal» som sagt, sier Eric.

Selv om de to har hete omfavnelser i musikkvideoen, er det ingen nerver i luften.

– Absolutt ikke, sier Eric!

– Hadde det vært nerver der så ville det vært veldig rart!, sier Tone og ler.

Se musikkvideoen her:

Les også: Slik blir Tone og Aksels drømmebryllup

Tone bestemmer

Tidligere har artistene kunnet fortelle til tv2.no at det var Tone som bestemte under innspillingen av den dye videoen.

Med mye hud og lettkledte scener har den nye duoen hele tiden passet på å ikke gå over streken.

– Jeg har kjæreste hjemme, Eric har ikke kjæreste. Eric spør meg før vi skal gjøre scenene: «Tone, det er du som styrer, du må si om det går for langt, om du ikke vil gjøre det». Det synes jeg er fint, fortalte Tone tidligere.

– I don't want to get punched by him, svarte Saade, og siktet til Aksel.

Les også: Aksel får trusselbrev før bryllupet med Tone

Bli med under innspillingen av musikkvideoen her:

623640