Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Didier Drogbas erstatter kan snart være klar for Chelsea. Ifølge ulike britiske aviser nærmer nemlig Fiorentina-spissen Stevan Jovetic seg en overgang til Stamford Bridge. 22-åringen skal ha fått en prislapp på omlag 225 millioner kroner.

Stevan Jovetic (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP)

I forsvaret har Roberto Di Matteo også funnet en potensiell signering. Borussia Dortmunds Lukasz Piszczek topper Di Matteos ønskeliste for en ny høyreback.

Mye tyder imidlertid på at verken Chelsea eller Manchester City makter å kapre underskriften til Edinson Cavani. Napoli sier i en pressemelding at Cavani ikke er til salgs - uansett pris. 25-åringen har lenge blitt koblet til de to Premier League-klubbene.

Tottenham skal fremdeles være i forhandlinger med Real Madrid om et salg av Luka Modric, men har foreløpig ikke kommet til enighet. Nå frister Real Madrid London-klubben med midtbanespilleren Nuri Sahin (23) i bytte pluss penger for å kjøpe Modric. Siste ord i Modric-sagaen er neppe sagt.

Luka Modric, Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

For skal en tro den kroatiske avisen Sportske Novosti skal Manchester United ha kommet med et bud på 22 millioner pund (207 millioner kroner) for Luka Modric, og et lønnstilbud som vil passere én million kroner i uken.

Samtidig kan overgangen for Ajax-stopperen Jan Vertonghen til Tottenham strande. Spurs er enig med Ajax om overgangssummen på 95 millioner kroner, men nekter å innfri Vertonghens krav om at 15 prosent av overgangssummen skal gå direkte til spilleren.

Liverpool skal være i ferd med å signere angriperen Lacina Traore fra den russiske klubben Kuban Krasnodar.

Sunderland vil i løpet av neste måned selge både Ahmed Elmohamady og George McCartney til West Ham.

Newcastle er interessert i å kjøpe PSV Eindhoven-spissen Ola Toivonen, melder The Daily Mail.

Arsenals nysignering Olivier Giroud har i et intervju røpet med The Daily Mirror at han alltid har vært «Gunners»-fan og at det er en drøm å spille for den samme klubben som sitt store forbilde i oppveksten, franskmannen Thierry Henry.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Barcelona skal ha kommet med et offisielt bud på 24 mill. pund (226 millioner kroner etter dagens kurs) for Arsenals ettertraktede angriper Robin van Persie. Budet skal være såpass høyt at Arsenal skal være villig til å gå i diskusjoner med Barcelona dersom de får spillere som Ibrahim Afellay og Thiago Alcantara i bytte som en del av avtalen, hevder caughtoffside.com. Van Persie har kun ett år igjen av sin kontrakt med Arsenal, men manager Arsene Wenger har ved flere anledninger uttalt at «det er helt sikkert at van Persie blir i Arsenal.» Real Madrid og Manchester City har tidligere varslet sin interesse for van Persie.

Robin van Persie mot Tyskland (Foto: Manu Fernandez/Ap)

– Italiensk fotballs økonomiske situasjon betyr at ingen toppspillere vil til Italia

Mario Balotellis agent har avvist en overgang til Juventus i sommer, skriver Daily Mail. – Italiensk fotballs økonomiske situasjon betyr at ingen toppspillere vil til Italia, sier Mino Raiola.

Samme agent, Mino Raiola, bekrefter overfor SportMediaset at Zlatan Ibrahimovic kan forlate AC Milan i sommer. – Jeg kan ikke garantere at han blir værende, sier Raiola. Zlatan er blitt koblet til både Manchester City og Real Madrid de siste ukene.

Rafael Benitez så lenge ut til å bli ny manager i Sampdoria. Men denne avtalen er nå strandet etter at partene ikke ble enige om lønnsbetingelsene.

TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Miguel Veloso har imponert i den defensive midtbanerollen på Portugals EM-lag. Nå er midtbanespilleren klar for Dynamo Kiev. Genoas visepresident Pietro Lo Monaco bekrefter at klubbene er kommet til enighet.

Barcelona bekrefter nå at klubben er i samtaler med Valencia om en mulig overgang for Jordi Alba. Foreløpig har partene ikke lykkes med å komme til enighet.

Borussia Mönchengladbach har omsider fullført overgangen for Alvaro Dominguez fra Atletico Madrid. Det opplyser Bundesliga-klubben på sine offisielle hjemmesider.

Zenit St. Petersburgs forsvarsstjerne Bruno Alves er ivrig etter å signere for Juventus, røper spillerens far og agent Washington Alves til Tuttosport.

Bruno Alves

Athletic Bilbao-president Josu Urrutia har bekreftet at klubben kan komme til å selge Javi Martinez dersom det kommer inn et bud på 40 million euro, som også er utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt. Bayern München, Barcelona og Manchester United jakter alle på spanjolen.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene