Vi har satt sammen to relativt like festivalantrekk med prisforskjell på 20.477 kr. Det trenger ikke å koste skjorta å være stilig på festival.

Hvis du ikke har gjettet det allerede, antrekket til venstre koster mest. Antrekket til høyre koster 1005 kr, mens antrekket til venstre koster 21.482 kr. Mellom veskene alene er det over 12 500 kr prisforskjell. Sjekk hele prislista lenger ned i saken.

Les også: Sjekk den prisforskjellen!

Kult på festival

– Festivalmote er billig, og du tar ikke med deg de klærne du er redd for – særlig hvis du bor i telt. Skaff deg en veske som er trygg, og som kan slenges over skulderen. Veska kan jo være fancy, for den passer man gjerne godt på. Det samme gjelder solbriller. Men vet man at det går hardt for seg, kan det nok være en god ide å kjøpe billige solbriller, sier moteekspert Kjersti Skar Staarvik.

Les også: Det ene bryllupet er 119.000 kr dyrere

Saken fortsetter under bildet.

dyrtogbilligfestival (Foto: Produsentene)

Hva bør man egentlig pakke i festivalbagen?

– Shortsen er veldig viktig, den skal være ganske kort, og gjerne i helt denim, dekorert med nagler, stjerner eller være i batikk. For de modigste er det kort, cropped topp over, så man ser litt av magen. Den kan gjerne være hekla eller strikka.

Praktisk sett kan det være lurt å ha med seg en vannavvisende, tynn jakke.

– Bruk også lag for lag-teknikken, så kan du kle av deg ettersom været endrer seg. En knelang kjole i bomull tar ikke noe plass i sekken, sier Skar Staarvik.

Les også: Prisforskjell mellom disse rommene? Den er 86.000 kr

Saken fortsetter under bildet.

dyrtogbilligfestival3 (Foto: Produsentene)

La dette bli hjemme

La de høye hælene bli hjemme.

– De fleste festivaler er på en gressmatte, da passer hæler dårlig, men med kilehæler føler man seg fin. Lave sandaler eller joggesko som tåler litt søle fungerer bra. Støvler er lurt, men de tar mye plass. Men vil du ha med deg støvlene, gjør det ikke noe om det ikke regner, det er kult og du holder deg god og varm, sier Skar Staarvik.

Les også: Klær til skolestart – sjekk den prisforskjellen!

Prisoversikt for antrekk med jumpsuit:

Dyrt

Billig

Jumpsuit

Edun, 3705 kr

Gina Tricot, 99 kr

Armbånd

Chan Luu, 511 kr

Bik Bok, 129 kr

Clutch

Proenza Schouler, 12 676 kr

Bik Bok, 99 kr

Solbriller

Illesteva, 1522 kr

Le Specs/Wasteland, 549 kr

Sko

Miu Miu, 3068 kr

H&M, 129 kr

Til sammen:

21.482 kr

1005 kr

Trenger du vår hjelp? Send en mail til hjelperdeg@tv2.no

Følg oss på Facebook og Twitter