Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Fulham har siktet seg inn på Arsenals midtbanespiller Aaron Ramsey som en mulig erstatter for Danny Murphy, skriver Daily Mail. Ramsey, som er kaptein på Wales sitt landslag, trives bra i Arsenal men kan regne med å få mindre spilletid den kommende sesong om Arsene Wenger får de nye spillerne franskmannen håper på.

SCORET DET TREDJE: Aaron Ramsey. (Foto: TOM HEVEZI/AP)

Falcao kommer å bli værende her og all snakk om et salg stemmer ikke

Chelsea har fått beskjed fra Atletico Madrid om at Radamel Falcao ikke er salgs - uansett pris, skriver The Sun. – Falcao kommer å bli værende her og all snakk om et salg stemmer ikke, sier klubbens sportdirektør Jose Luis Caminero om angriperen.

Det har fått Chelsea til å vende fokuset mot et annet mål på overgangsmarkedet: Bayer Leverkusens kantspiller Andre Schurrle (21), etter at samtalene om en mulig overgang for Wigans Victor Moses ble lagt på is.

Det har lenge vært kjent at Borussia Dortmunds og Tysklands stjernestopper Mats Hummels jages av Manchester United. Nå melder flere spanske medier at Barcelona også vil legge inn bud på Tysklands EM-stjerne.

Mats Hummels (Foto: Ivan Sekretarev/Ap)

Den tyske avisen Bild hevder Newcastle United vil forsterke forsvaret med Sebastian Boenisch. Den polske forsvarsspilleren er kontraktløs etter å ha blitt sluppet som Bosman-spiller fra Werder Bremen tidligere i sommer.

Samme Bild hevder at Manchester United og Juventus jager Juan Arango. Den 32 år gamle venstrekanten, som spiller for Borussia Monchengladbach, har spilt over 100 landskamper for Venezuela. – Vi må se hva som skjer, sier veteranen selv om ryktene. Arango er tilgjengelig for salg for omlag 30 millioner kroner - en overgangssum som er småpenger for Juventus og Manchester United.

Det er ingen hemmelighet at Bayern München er interessert i å hente Manchester Citys Edin Dzeko tilbake till Tyskland. Nå skriver Bild at Premier League-mesterne kan tenke seg å gjøre en handel - dersom de får Arjen Robben i bytte som en del av avtalen. Robben skrev nylig under på en ny treårskontrakt med Bayern, men skal ifølge Bild være åpen for å forlate klubben på grunn av stridigheter med enkelte lagkamerater.

Manchester City vurderer samtidig et bud på Newcastles Fabricio Coloccini og Liverpools Daniel Agger som mulige erstattere for Joleon Lescott, som rapporteres å være på vei bort fra Eastlands, opplyser TalkSPORT

Fiorentina har gitt beskjed til både Liverpool og Aston Villa at Juan Manuel Vargas (28) ikke er til salgs. Både Aston Villa og Liverpool skal ha kommet med hver sitt bud på 120 millioner kroner. Et bud som ble umiddelbart avslått.

Southampton er i ferd med å sikre seg den tsjekkiske forsvareren Tomas Sivok, skriver SunSport. Sivok står fritt til å velge seg en ny klubb ettersom kontrakten med Besiktas er gått ut.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Didier Drogba rapporteres å allerede være klar for kinesiske Shanghai Shenhua, men nå kan det bli en helomvending, skriver Fotbollskanalen.se. Ifølge spanske medier lander Drogba i Barcelona i løpet av tirsdagen for å forhandle om en kontrakt. Det finnes nemlig en klausul i avtalen med den kinesiske klubben som gjør at han kan heve avtalen dersom Barcelona vil ha ham. De katalanske avisene Sport og Mundo Deportivo – som begge følger Barcelona svært tett – skriver om Barcelonas interesse, og Radio Onda Cero slår fast at den tidligere Chelsea-spissen sensasjonelt kan ende opp på Camp Nou i løpet av denne uken. Britiske The Daily Mail skriver i sin toppsak tirsdag at Didier Drogba møter ledelsen i Barcelona tirsdag ettermiddag for å signere en kontrakt, og omtaler den samme «Barcelona-klausulen» som sine kollegaer i spanske sportsaviser.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hamburger SV vil kjøpe svensken Rasmus Elm. 24-åringen vil koste 90 millioner kroner, og HSV får hjelp til finansieringen av kjøpet av mangemilliardæren Klaus-Michael Kühne, skriver Aftonbladet.

Napoli-bossen Aurelio De Laurentiis har kommet med en konkret henvendelse til Meireles' agent og håper på å gjennomføre en overgang dersom Chelsea er villige til å selge den portugisiske landslagsspilleren, skriver Daily Mirror. Raul Meireles har fått en prislapp på omlag 80 millioner kroner, men Napoli har midler tilgjengelig etter å ha solgt sin angriper Ezequiel Lavezzi til Paris Saint-Germain.

CHELSEA-INTERESSE: Raul Meireles er på ønskelisten til André Villas-Boas. (Foto: David Davies/Pa Photos)

Brasils tidligere landslagssjef Dunga hevder å ha kjennskap til at stjerneskuddet Neymar skal ha avslått overganger til både Real Madrid, Barcelona og Chelsea det siste året for å bli værende i Santos.

– Det finnes en verdensomspennende interesse

Den Madrid-baserte avisen Marca hevder at AC Milan har tatt kontakt med Real Madrid for å starte forhandlinger om et kjøp av både Carvalho og Altintop.

Samme avis hevder at Real Madrids forhandlinger med Tottenham om et kjøp av Luka Modric fortsetter med uforminsket styrke. Nå skal Spurs ha krevd å få Nuri Sahin og Ricardo Carvalho pluss en stor pengesum i bytte for å la Modric gå til Bernabeu.

«Interessen for Bendtner har eksplodert». Det sier Nicklas Bendtners agent Jesper Lynghus til Sporten.dk. Ifølge agenten har hele fotball-verden nå fått øynene opp for Arsenal-angriperen etter suksessen i EM. – Det finnes en verdensomspennende interesse, og det finnes bud fra store klubber i ulike ligaer, sier Lynghus. Han bekrefter at blant annet Málaga, Benfica og Anzji er ute etter Bendtners signatur.

MØTTE PRESSEN: Nicklas Bendtner (Foto: -/Afp)

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene