Hollywoods stjernepar, Brad Pitt og Angelina Jolie, annonserte deres forlovelse i april i år.

Les også: Nå er det bekreftet: Brad og Angelina gifter seg

Gifter seg i England

Nå avslører kilder overfor Daily Star at paret har tenkt til å gifte seg under en avslappende seremoni i Windsor i England.

Deretter skal de nygifte fly til Sør-Frankrike for å fortsette feiringen ved deres luksuriøse slott, Chateau Miraval i Provence.

– De har alltid ønsket å holde den offisielle delen kun for barna og familien, så de vurderer å gifte seg på rådhuset i Windsor, der prins Charles og Camilla og Elton John og David Furnish også giftet seg, sier kilden.

Les også: – Jennifer blåser i Brangelinas bryllupsplaner

Dato ikke bestemt

Dato for bryllupet skal imidlertid ennå ikke være klart.

– De har ikke bestemt seg for dato, men de har planer om å gifte seg med minst mulig ståhei, sier kilden til avisen.

Bygget rullebane til bryllupet

For kort tid siden meldte Aftonbladet at Brangelina var i ferd med å bygge en rullebane ved slottet i Sør-Frankrike, slik at gjestene kan lande med sine privatfly under bryllupet.

– Brad har hyret en spesialist på hyring av herregårder, og gir bygningsarbeiderne store bonuser for å få alt ferdig til sommeren. Hittil har han brukt over 67 millioner kroner, sier en kilde til avisa Grazia ifølge Aftonbladet.

Les også: Brad Pitt bygger rullebane til bryllupet

Spiller inn film

Brad og Angelina befinner seg for tiden i England, hvor Brad spiller inn filmen «The Counselor» og Angelina med filmen «Maleficent».

I England har de for øvrig installert sine seks barn i en stor villa ved Windsor.