Det starter i bygatene i Skien og slutter på landsbygda i Siljan.

I en 10 minutter lang skrytevideo lastet opp på nettstedet YouTube kan man se føreren av motorsykkelen foreta livsfarlige forbikjøringer, brede sladder og akrobatiske manøvre langs riksveg 32 i Telemark.

Politiet vurderer om de skal innlede etterforskning etter å ha blitt kjent med videoen.

– Ikke så ille

« – Dette er noe jeg gjør stort sett daglig, å aldri vært på tryne langs veien. At det er helt trygt sier jeg ikke, men hvis redskaper er i orden å vet noenlunde hva en driver med så er er det ikke så ille som det kan se ut!!!», skriver 32-åringen som lastet opp videoen på sin Facebook-profil.

Se den vanvittige kjøringen i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: UP er klar - nå skal råkjørerne stoppes

Siden han lastet opp filmsnutten i helgen er den vist i overkant av 1100 ganger på YouTube og delt flere ganger på sosiale medier.

115 kilometer i timen

Ved å holde svært høy fart legger motorsykkelen i videoen bak seg de 15 kilometerne på tilsynelatende halvparten av normal kjøretid.

En utregning tv2.no har gjort viser at motorsykkelen trolig holder en gjennomsnittsfart på 115 km/t. På den aktuelle strekningen varierer fartsgrensen fra 30 km/t til 80 km/t.

LES OGSÅ: Se politiets egne skrekkbilder av villmannskjøring

På sykkelen sitter dessuten en passasjer som angivelig aldri før har sittet på en tung motorsykkel.

UP: – Gambling med andres liv og helse

Distriktssjef i UP Telemark, Tor Egil Syvertsen, blir ikke overrasket når tv2.no ringer.

– Dette er et fenomen vi forsåvidt er kjent med. Vi har hatt saker tidligere der vi har greid å identifisere villmannskjørere som legger ut skrytevideoer på nett, sier Syvertsen.

LES OGSÅ: UP tok 225 råkjørere hver dag

Han synest det er beklagelig at personer i besittelse av førerkort kan oppføre seg på denne måten i trafikken.

– Det er ille at ikke voksne folk skjønner bedre selv. Dette er gambling med både egen og andres liv og helse, sier Syvertsen til tv2.no.

  • HAR DU OPPLEVD LIGNENDE SITUASJONER ELLER KJENNER TIL LIGNENDE VIDEOER? Tips oss på e-post.

Påtaleleder Knut Kolloen i Telemark politidistrikt sier at politiet vil vurdere å innlede etterforskning på bakgrunn av YouTube-videoen.

– Vi kommer til å se på dette. Om vedkommende fører kan straffes eller ikke avhenger av hvorvidt vi kan bevise hvem som faktisk kjørte motorsykkelen, sier Kolloen.