Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Italias EM-spiss Fabio Borini innrømmer å ha fått tilbud fra Liverpool, men sier at han ikke har noen intensjoner om å forlate Roma. Angriperen er sterkt ønsket av Liverpools nye manager Brendan Rodgers, som tidligere har hatt Fabio Borini på lån i Swansea.

Både ClubCall og Setanta Sports' skriver på sine nettsider at Manchester United fremdeles kjemper om underskriften til Spania og Valencias venstreback Jordi Alba, selv om spanske medier hevder at Alba er på vei til Barcelona.

Arsene Wenger vil gi Denilson og Carlos Vela en ny sjanse til å vise seg frem på Emirates, etter at to spillerne ikke lykkes med å skaffe seg permanente overganger til andre klubber. Begge to var på utlån forrige sesong.

GOD STATISTIKK: Nicklas Bendtner har fire mål på fire kamper mot Portugal. Her sammen med Daniel Agger på tirsdagens trening. (Foto: SCANPIX DENMARK/Reuters)

Samtidig ryktes Arsenal-spissen Nicklas Bendtner å være på vei til den nyrike La Liga-klubben Malaga for omlag 40 mill. kroner.

Everton rapporteres å være i ferd med å sikre seg Inter Milans angriper Luc Castaignos for en foreløpig ukjent overgangssum.

Manchester City skal ha kommet med offisielle henvendelser om å kjøpe Napolis Edinson Cavani (25) og Atletico Madrids Radamel Falcao (26). Men begge forespørslene skal foreløpig ha blitt avvist.

Radamel Falcao scoret 17 mål i Europa League for Porto forrige sesong. Denne sesongen har han nettet ti ganger for Atletico Madrid (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

West Brom og Newcastle er begge interessert å hente Tottenhams back Danny Rose på lån. Spurs forventer at også Vedran Corluka forlater klubben.

Porto avviser at klubben er blitt enige med Chelsea om overgangen for angriperen Hulk. Det er imidlertid ventet at brasilianeren ender opp på Stamford Bridge i løpet av sommeren. Tidligere har Chelsea som kjent sikret seg både Eden Hazard og Marko Marin.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Kaka har lenge ryktes å være på vei tilbake til AC Milan helt siden han forlot klubben i 2009. Nå skriver den spanske avisen AS at Kakas far og agent Bosco Leite er på plass i Milano for å forhandle om en overgang til klubben.

Kaka (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Barcelona har kontaktet Manchester City for å hente klubbens spanske akademi-spiller Joan Angel Roman til Camp Nou.

Bordeaux-president Jean-Louis Triaud utelukker at klubben kjøper Marouane Chamakh, fordi Arsenal nekter å selge angriperen.

Kroatias spisslegende Davor Suker sier i et intervju at han håper og tror at Luka Modric skriver under for Real Madrid i løpet av sommeren.

Luka Modric på Kroatia. (Foto: Julien Behal/Pa Photos)

Den italienske avisen La Gazzetta dello Sport rapporterer at Trabzonspor talent Burak Yilmaz er på vei til Lazio. Prislappen? Fem millioner euro.

Alessandro Nesta ønsker seg til amerikanske MLS neste sesong, men 36-åringen venter fremdeles på «det rette tilbudet».

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene