Hyundai har nå en pågående kampanje de kaller «Make A Pledge». Der skal folk komme med forslag om hva de er villige til å gjøre for EM-trofeet.

Du husker kanskje hva Harald Bredeli måtte gjøre under håndball-EM i 2002? TV 2s kommentator Harald Bredeli var sikker i sin sak: Katja Nyberg kunne aldri i verden klare å score på et frikast fra nærmere midtstreken på stillingen 23-23 mot Ungarn, med rundt ett sekund igjen å spille. Så sikker var Bredeli, at han lovte å gå fra København til Århus hvis det ble mål.

Og mål ble det. Dermed måtte Bredeli traske hele veien fra København til Århus. Turen kan du se her!

Hyundais kampanje går ut på noe av det samme. Hva er du villig til å gjøre for at ditt lag skal vinne EM 2012?

Hårfint!
Forslagene er mange. Hele 5030 mennesker har kommet med sine «løfter» om hva de skal gjøre om deres lag vinner EM. Spesielt er engelskmennene kreative. De har neppe så stor tro på at Rooney og co. har det som skal til for å nå helt til topps.

Wayne Rooney får høre det av Liam Gallagher. Musikeren er ikke imponert over det nye håret til Manchester United-spilleren. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

En som umulig kan ha særlig tro på engelsk suksess, er briten Keith Mash. Han har nemlig gitt et løfte om å kopiere Mario Balotellis spesielle hårfrisyre – og beholde den i ti år!

Hva ville du ha gjort om Norge gikk til topps i et mesterskap? Kom med ditt forslag i kommentarfeltet under.

Vanskelig blir det nok også for Lisa Mann. Hun vil nemlig spise det engelske flagget om England går til topps.

Ben Howell kommer til å slite med både gnagsår og trøtte bein om England vinner EM. Han skal nemlig løpe London, New York og Paris Maraton i England-trøya om Three Lions lykkes.

Går ikke på Bredeli-smellen
Tyskerne virker kanskje litt mer måteholden i forslagene.

Tyskland Hellas Khedira (Foto: John Walton/Pa Photos)

Og det er kanskje ikke så rart. Etter maktdemonstrasjonene Tyskland til nå har vist i EM, er det slett ikke få som tror den tyske maskinen går til topps i dette mesterskapet. Clevin Mandarin lover nemlig å synge nasjonalsangen hver dag i en hel uke. Neppe noe stort problem, tenker vi.

syca9d77 (Foto: Armando Franca, © FP KAJ)

Jeff Bezos, Portugal-supporter, holder seg vanligvis kun til urter og sitron, men lover å bestille mat med ekstra sterk piri piri-saus om Ronaldo og co. går til topps.

Andre vil spandere drinker på en hel pub, gjøre veldedighetsarbeid i en uke, vaske biler og mye, mye mer. Du kan se forslagene på Hyundais Facebook-side.