will11111 (Foto: Scanpix)
will11111 (Foto: Scanpix)

Slik overrasket Kate William på 30-årsdagen

Jubilanten ble feiret av sin kjære kone.

21. juni rundet britiske prins William 30 år, og selv om det ikke var lagt opp til noen storslått feiring av jubilanten, ble han likevel feiret av sin kjære Kate.

Les også: 30 år og helt konge!

Kate skal ifølge britiske The Sun ha overrasket prinsen på dagen med å vekke ham med frokost på sengen.

Hun skal også ha fått Crown Jewellers Collins and Sons til å designe en helt spesiell klokke til ektemannen, som hun ga i gave til ham på bursdagen.

Og selv om William selv ikke har planlagt noen bursdagsfest, så skal Kate ha brukt uker på å stelle i stand til en storslått feiring av jubilanten.

– Hun har brukt uker på å planlegge festen. William kan ikke skjønne at han har fylt 30 år, så Kate vil gjerne ha flere av hans tidligere venner der. Det er svært trist at Wills mamma ikke får sett ham fylle 30 år, så Kate vil gjerne hedre Diana i en tale, sier en av Kates venner til The Sun.

Les også: Prins William sørget på bryllupsdagen

92 millioner i gave

Utover gavene fra Kate, fikk også William en gave fra sin avdøde mor, prinsesse Diana.

Og det er ikke hvilken som helst bursdagsgave prins William fikk på sin 30-årsdag i dag.

Etter den fatale bilulykken som tok livet av moren, prinsesse Diana, i 1997 ble det igjen rundt 10 millioner pund, som ifølge The Daily Telegraph nå har vokst til i overkant av 185 millioner kroner.

På sin 30-årsdag mottok prinsen sin halvdel av arven, rundt 92 millioner kroner.

– Det er ventet at William vil bruke en del av sin nyvunne rikdom på oppussingen og innredningen av avdøde prinsesse Margarets store leilighet over to plan i Kensington Palace, som jo blir William og Kates nye hjem i London fra høsten av. Det er heller ikke utelukket at det unge paret etter hvert vil skaffe seg et eget sted på landet, kanskje i tilknytning til en av de store kongelige eiendommene, sa kongehusekspert Kjell Arne Totland til «God kveld Norge» i den anledning.

Les også: Slik har deres første år som rette ektefolk vært