I iveren etter å kommentere et nytt bilde eller en spennende statusoppdatering på Facebook har vel de fleste av oss skrevet noe feil, eller i verste fall noe vi har angret på i ettertid. Det har tidligere ikke vært mulig å endre på det du allerede har skrevet på det svært populære nettstedet – inntil nå, skriver nettstedet mashable.com.

Redigeringsverktøy

Siden torsdag har det vært mulig å forandre eller redigere på det du allerede har skrevet på Facebook. Redigeringsalternativet vises i form av en liten blyant på høyre siden av din kommentar. Ved å klikke på blyanten vil du få opp en rullegardinmeny med muligheten til å redigere eller slette kommentaren for godt.

LES OGSÅ: Forbyr Facebook i arbeidstiden

Blir ikke fjernet for godt

Du vil fremdeles ha muligheten til å se hvordan den opprinnelige meldingen så ut, slik at andre kan se hele sammenhengen i samtalen. Det du tidligere har skrevet blir altså ikke helt fjernet, men ligger tilgjengelig for de som vil se hele historikken i det du har skrevet.

Redigeringsmuligheten ble lansert tirsdag kveld, og vil bli rullet ut til alle Facebook-brukerne iløpet av de neste dagene.

Det er fortsatt uklart om den nye funksjonen vil være tilgjengelig på Facebooks applikasjon for smarttelefoner.

Les også: Grov mobbing av barneskoleelev bejubles på Facebook