Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Det har lenge vært kjent at Chelsea er interessert i å hente Hatem Ben Arfa fra Newcastle. Nå hevder The Daily Mirror at også Arsenal har kastet seg inn i kampen om den 25 år gamle franskmannen.

Newcastle's Hatem Ben Arfa (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Arsene Wenger bekrefter for første gang at Montpelliers Olivier Giroud kommer til Arsenal. – Giroud spilte ikke mye under EM, men det er 90 prosent sikkert at han blir Arsenal-spiller neste sesong, sier Arsenals manager Arsene Wenger til tv-stationen TF1, hvor han har jobbet som TV-ekspert under EM.

Samtidig antyder Wenger at Tsjekkias Theodor Gebre Selassie kan ende opp på Emirates. Arsenal skal ha fulgt Slovan Liberecs backstjerne i lang tid og vurderer nå et bud etter Selassie sine overbevisende prestasjoner i EM. Prislappen blir «bare» trolig 60 millioner kroner.

Porto-spissen Hulk hevder at han har takket nei til et svært lukrativt tilbud fra Paris St-Germain, fordi han vil spille for Chelsea i Premier League. Prislappen på Hulk skal være massive 350 millioner kroner.

Liverpool er interessert i å signere angriperen Fabio Borini. Mye tyder på at Borini blir Liverpools første sommerkjøp. 21-åringen, som scoret 10 mål på 26 kamper for Roma i Serie A forrige sesong, er med i Italias Euro 2012-tropp.

Fulham har kommet med en henvendelse til Bayern München om et mulig kjøp av angriperen Toni Vastic, melder Daily Mail.

Swansea har kommet med et offisielt bud på 30 millioner kroner for Middlesbroughs angriper Marvin Emnes, ifølge den samme avisen.

Manchester City risikerer å miste Nigel De Jong som Bosman-spiller neste sommer. Han har bare ett år igjen av sin kontrakt og forhandlingene om en forlengelse har strandet. City vil ikke innfri De Jongs krav om å doble lønnen på 1,1 millioner kroner i uken.

Andre Villas-Boas truer med å trekke seg som en kandidat til managerjobben i Tottenham. Villas-Boas skal være rasende på Tottenhams klubbledelse fordi de også snakker med andre kandidater til jobben, skriver The Guardian i en lengre bakgrunnsartikkel.

Overraskende kan Manchester United komme til å kaste seg inn i jakten på Evertons Marouane Fellaini. Også Chelsea har blitt koblet til den belgiske landslagsspilleren.

Marouane Fellaini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Både Manchester United, Liverpool og Manchester City vurderer bud på Romas midtbanespiller Daniele de Rossi, etter at italieneren uttalte at han ønsket seg til Premier League etter EM-sluttspillet. 28-åringen har så langt spilt hele sin karriere i Roma, og har spilt over 300 ligakamper for klubben siden 2001.

Daily Mirror skriver at Everton har siktet seg inn på svenskenes EM-stjerne Olof Mellberg etter forhandlingene med Olympiakos om en ny kontrakt har strandet.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Clarence Seedorf har bestemt seg – han forlater Milan. Den 36–årige midtbanespilleren har gitt beskjed om han går til en brasiliansk klubb, og gir trøye nummer 10 til Zlatan Ibrahimovic.

seedorf (Foto: DANIEL DAL ZENNARO, © DRN LB)

Borussia Dortmund har sikret seg en ny angriper. Julian Schieber (23) har skrevet under på en fireårskontrakt i med de nybakte Bundesliga-mesterne. Schieber kommer fra Stuttgart, der han scoret tre mål på 18 kamper forrige sesong. Han har spilt sju U21-kamper for Tyskland og scoret fem mål. Spørsmålet er om den nye spissen hentes som en erstatter for Lucas Barrios, eller om Robert Lewandowski kan være på vei bort.

Real Madrid nærmer seg enighet med Tottenham om overgangssummen for Luka Modric. Ifølge The Daily Mail ligger prislappen på 300 millioner kroner. Trener José Mourinho skal ha gitt klubbledelsen beskjed om at de må øke budet ytterligere dersom Modric takker nei til Real første tilbud. Også Barcelona, Manchester United, Chelsea og Manchester City kan komme til å kaste seg inn i budkampen om Modric.

Fenerbache er klar til å betale 15 mill. kroner for Evertons Joseph Yobo, ifølge The Sun. Han har vært utlånt til den tyrkiske klubben i to sesonger og David Moyes er veldig sugen på selge.

Thomas Vermaelen befinner seg i Spania og ble nylig avbildet sammen med veteranen Carles Puyol - kun dager etter at ulike medier plasserte han på Barcelonas ønskeliste.

Thomas Vermaelen (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Rangers' håp om spill i den skotske toppdivisjonen i fotball svinner. Både Dundee United og Hearts sier de vil stemme imot å gi «nye» Rangers plass i eliteserien. Det er usikkerhet rundt klubbens økonomi som gjør at Glasgow-klubben står i fare for å bli kastet ut av den skotske eliteserien. Rangers trenger 8-4 i stemmer for å få beholde plassen. Det skal stemmes 4. juli. – Supporterne fortjener en ny start og må akseptere det faktum at deres klubb må starte nederst på ligastigen, sier Hearts-eier Vladimir Romanov.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene