Martin Andresen (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Martin Andresen (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

– Vi har full tillit til Martin Andresen

Noe som normalt sett betyr at Andresen er ferdig neste uke. Men slik er det ikke Vålerenga, ifølge Håvard Lunde i sportslig utvalg.

– Nei, ingenting tilsier at han er det. Jada, vi har tapt en viktig kamp i cupen, men Martin har lovet oss medalje i serien med mannskapet han har i 2012 - og da regner vi med at han også er trener i Vålerenga 2013, sier Håvard Lunde til TV 2.

– Det er nok nå
Tonen er imidlertid anderledes i Klanen.

– Han har blitt satt til å gjøre en jobb han ikke fikser. Alle er vel enige om at det er nok nå, sier Svein Erik Bakke, som er talsmann for VIF-supporterne.

Styremedlem Lunde er uenig, men respekterer likevel ytringene.

– Jeg er klanmedlem nummer 50 selv og forstår at supporterne er frustrerte. Men mange av dem ser ikke hva som foregår i det indre liv i klubben. Der gjør Andresen en kjempejobb langt nedover i systemet i breddeavdelingen. Han har selvsagt ansvaret for at A-laget presterer, men det har han sagt han skal få til med årets tropp, sier Lunde.

Vil ikke peke på enkeltpersoner
Og kaptein for nevnte tropp, Kristoffer Hæstad, tror fortsatt det kan snu med Andresen som sjef.

– Ja, det er ikke tid for å peke på enkeltpersoner. Vi må snu dette sammen og alt er fortsatt mulig, sier Hæstad.

Foran høstsesongen ligger Vålerenga på 8. plass i Tippeligaen. 11 poeng bak ledende Molde. Syv poeng bak Haugesund på medaljeplass. Fredag møter de Stabæk på Ullevaal.