I en fotoshoot for det brasilianske bikinimerket Porto Br, ble det denne uka lagt opp til at bikinikledde Triana skulle opp i seilfly en kald norsk sommerdag.

Der gikk grensen for Triana.

Det ble med fotografering med flyet trygt plassert på bakkeplan.

– Jeg har blitt flinkere til å si nei når det er noe jeg ikke vil. Jeg pusher meg selv, men nå har jeg blitt voksen nok til å si fra hvis det er noe jeg ikke vil. Før lot jeg meg oftere presse, sier Triana til «God kveld Norge».

Ikke helt fornøyd

Triana har fylt 30 år, og til tross for at hun har beveget seg inn i skuespillerverdenen, har hun ikke sluttet som modell.

– Jeg ser ingen grunn til å gi meg selv om jeg er 30 år. Mange sier at de slutter, men de begynner bare igjen. Jeg synes fortsatt det er gøy, og jeg holder på så lenge det varer.

Men selv ikke når man ser ut som Triana, er man alltid fornøyd.

– Jeg følte meg så sykt blek i dag. Jeg sto og så på meg selv - blek med litt blåmerker på sidene, og tenkte at nå hadde det vært deilig å være litt brun, sier hun.

Sexy shoot

Hun om det. Det er det neppe noen som tenker på når de ser Triana i bikini på vingene av et seilfly. Se video.

Porto Br skal lanseres i Europa, og startsskuddet går i Norge.

– Det er veldig gøy. Vi, eller Porto Br, utlyser en konkurranse der vi leter etter en ny modell for Porto Br. Vinneren blir flydd til Brasil der jeg skal være coach på fotoshooten.

– Du tror ikke vinneren får litt prestasjonsangst av det?

– Nei, jeg kommer til å bli en bra coach fordi jeg har jobbet med dette. Jeg kommer nok ikke til å være hard sånn som de i «Top Model». Jeg skal ta godt vare på den som vinner, sier hun.

«Girl next door»

Triana skal også sitte i juryen som bestemmer vinneren i kombinasjon med en «folkeavstemming». Ikke trenger man å se ut som noen typisk modell heller.

– Det kan være en «girl next door». Det viktigste er at hun har ben i nesa, sjarm og selvtillitt, sier hun.