Etter finalefesten til årets «Paradise hotel», satte deltaker Stian Thorbjørnsen seg midt på Karl Johan i Oslo og tigget penger for å komme med toget hjem til Fredrikstad.

sti (Foto: Stella Pictures)

Les også: Paradise-Vida: – Jeg har dårlig samvittighet

Tigget på Karl Johan

På plakaten han hadde foran seg hevdet han at han i løpet av kvelden brukte opp hele gaven på 100.000 som han fikk av finalevinneren i «Paradise Hotel».

– Det er en blanding av veddemål og sannhet i det som står på plakaten. Det gikk unna på festen torsdag kveld og pengene jeg hadde fått forsvant fort, sa Stian til Fredriksstad Blad.

I etterkant har det stormet rundt både Stian og hans familie som følge av stuntet.

«Verden er seriøst gal. "Stian svidde av 100.00 på finalefest" ga 5 000 anbefalinger på f-b.no, ble publisert på flere nettaviser osv. Utklasser de fleste andre artikler om alvorlige temaer», skriver Stian på egen blogg.

Ufine meldinger

– Det tok helt av den første dagen da artikkelen ble publisert i Fredriksstad Blad. Jeg fikk rundt 4000 meldinger i innboksen på Facebook. Hovedresponsen var at jeg var hjernedød som kunne bruke opp 100.000 kroner på en fest. Det var utrolig mange som kommenterte og slengte dritt. Da de begynte å blande inn familien min, syntes jeg det gikk litt langt, sier han til «God kveld Norge».

– På hvilken måte blandet de inn familien din?

– Jeg ble veldig overrasket over det, at mitt lille stunt gikk ut over dem. De mente også at foreldrene mine var tjukke i huet, sier han.

Les også: Paradise-Stian sjokkerte russ med sexshow

Drittslenging fra 70-åringer

Stian forteller at han mildt sagt ble sjokkert over det enorme engasjementet, og at han nå skjønner hvorfor TV3 velger å sende «Paradise hotel» atter en gang.

– Meldingene har kommet fra alle mulige slags folk, alt fra 14-åringer til 70-åringer. Det er de eldste som har vært verst med drittslengingen. Det er de som blir mest oppgitt over at det går an å bruke opp så mye penger på en fest, sier han.

Det hele var imidlertid bare oppspinn, Stian hadde ikke en gang fått pengegaven da han satte seg ned og tigget på Karl Johan.

– Har du mottatt pengene nå?

– Ja, nå har jeg fått pengene, og jeg har ikke behov for å bruke de på festing.

– Hva skal du bruke de på?

– 100.000 kroner er ikke så mye penger i dag, men jeg skal nok få betalt ned litt smågjeld og diverse, sier han.

Les også: Paradise-Stian røper sannheten om homseryktene

Vida Lill delte premien med Stian

Det var Miguel Kristiansen og Vida Lill Gausemel Berge – som sto igjen som vinnere i Paradise Hotel-finalen i vår. Da potten nådde 200.000 kroner, slapp plutselig Vida kulen og snøt partneren sin for pengene. Deretter kunngjorde hun at 100.000 kroner av dem skulle gå til Stian Thorbjørnsen.