Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Den anerkjente franske avisen L'Equipe hevder de har kjennskap til at Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson snart vil presentere en ny stjernesignering, til tross for at Shinji Kagawa nylig ble klar for klubben. Den franske avisen spår at Uniteds neste signering enten blir Kroatias stjerne Luka Modric, som har fått en prislapp på rundt 300 millioner kroner, eller Barcelonas unggutt Thiago Alcantara, som trolig vil koste 260 millioner kroner.

Thiago Alcantara (Foto: Saez Miren/Ap)

Martin Skrtels forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt skal ha blitt lagt på is. Det gjør at Manchester City håper på å kunne sikre seg forsvarsspilleren, skriver Daily Mail.

Gylfi Sigurdsson er imidlertid på vei til Liverpool og nå håper Swansea at PSV Eindhoven-spilleren Otman Bakkal skal kunne erstatte ham.

Ifølge Daily Mail har Newcastle kastet seg inn i kampen om John Guidetti. Den svenske Manchester City-spilleren som scoret 20 mål på 23 kamper da han var utlånt til Feyenoord forrige sesong er også i Sunderlands søkelys.

Samtidig skal Newcastle Uniteds manager Alan Pardew i møter med angriperen Demba Ba, for å avklare angriperens fremtid.

Norwich har hatt det litt turbulent etter at forrige sesong ble avsluttet. Målkongen Grant Holt har lagt inn et såkalt «transfer request» og manager Paul Lambert gikk til Aston Villa. Men torsdag kom det en gladmelding til «canaries». Midtbanespilleren Andrew Surman, 25, har skrevet under på en treårskontrakt med klubben.

Tottenhams keeper Heurelho Gomes sier at han nå ønsker å bli i klubben fordi Harry Redknapp fikk sparken.

MYKE SETER: Heldigvis for Heurelho Gomes så er setene myke på White Hart Lane. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Fabio Capello har tidligere åpnet for å trene en engelsk toppklubb. Nå skriver Marca at Capello blir Tottenhams nye manager om de forhandlingene som startet forrige uke (!) ender med enighet.

Mohamed Diame sier at han er henrykt over å bli West Ham United-spiller 1. juli etter å ha signert en treårskontrakt på Upton Park onsdag.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

David Silva (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Dagens største rykte finner vi i spanske Marca og andre spanske medier. Real Madrid-president Florentino Perez har nemlig satt til side 550 millioner kroner for å kjøpe David Silva fra Manchester City. Kilder i Spania hevder at José Mourinho vil tilby Manchester City angriperen Gonzalo Higuain som en del av avtalen.

– Å se Balotelli spille sammen med Zlatan ville vært en drøm for de fleste

Agenten til både Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli, den omstridte og frittalende Mino Raiola, sier at han drømmer om å se Zlatan og Balotelli spille sammen på topp i AC Milan. – Å se Balotelli spille sammen med Zlatan ville vært en drøm for de fleste, sier han.

Det er imidlertid fremdeles usikkert om Zlatan Ibrahimovic fortsetter i AC Milan. Paris Saint-Germain har lagt inn et bud på Ibrahimovic og klubbene var i forhandlinger forrige uke. Også Real Madrid og Manchester City skal være interessert i svensken. Men skal en tro Mino Raiola så blir Zlatan i Milan i hvert fall de neste ukene.

Han ble jaget av flere storklubber, blant annet Arsenal. Nå er det klart at Marvin Martin spiller for Lille neste sesong. Ifølge klubbens offisielle hjemmeside har den tidligere Sochaux-spilleren skrevet under på en femårskontrakt.

De franske mesterne Montpellier ser ut til å miste målkongen Olivier Giroud til Arsenal. Nå er en erstatter klar. Angriperen Gaëtan Charbonnier kommer fra Angers SCO i fransk andredivisjon. 23-åringen har tidligere spilt for PSG.

MÅ STOPPES: England må stoppe Sveriges Zlatan Ibrahimovic. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Tidligere Chelsea-back Jose Bosingwa står på blokken til både Barcelona og Juventus.

Bayern München er klar til å forsøke å snyte både Manchester United og Manchester City om underskriften til Bilbao-stjernen Javi Martinez, som er tilgjengelig for salg for omlag 250 millioner kroner.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene