Årets sommerferie står snart for døren. For veldig mange av oss betyr det å pakke bil for å dra til hytta, campingen eller ut på andre eventyr i inn- eller utland.

Men så er dette med plass da. Uansett hvor stor bil man kjøper så blir plassen ofte litt snau når strandmadrasser, fiskestenger, svømmeføtter, kjølebag og annet nødvendig utstyr skal pakkes i bilen.

Det har vi i Broom, i samarbeid med den norske takboksprodusenten Skiguard, tenkt å gjøre noe med.

NB: MEN NÅ NÆRMER KONKURRANSEN SEG SLUTTEN. HVIS DU VIL VÆRE MED Å KJEMPE OM Å VINNE – SÅ SEND INN DITT BIDRAG INNEN MIDTNATT LØRDAG!

Skiguard
Broom

Vi gir rett og slett bort en Skiguard takboks til noen som har fortjent det – og som deler sin historie om hvorfor – med oss.

Vil du delta i konkurransen – klikk her:

Det aller første bidraget kom fra uheldige Håvard i Bønes: les det her:

Det andre var fra Morten som har stor bil men liten plass: Les mer her:

Neste var fra Veronica og barna hennes: Les mer her:

I dag er det Knet Christensen fra Narvik som deler sine utfordringer med oss. Skoda stasjonsvogn og god organisering til tross, så kan det virke som sommernes ferietur henger i en tynn tråd uten hjelp av Skiguard og Broom. Les hans bidrag under:

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Slik gjør du bilen klar til ferietur:

Les begrunnelsen her:

Som bildet beskriver, med ei lita tulle på tre måneder, to storebrødre som fyller resten av baksetet, bagasjerommet fullt av barnevogn, hund og ellers kun det nødvendigste (!?) utstyret man trenger for en liten helgetur på to dager, er det skrikende behovet for en avlastende og ikke minst utfyllende takboks soleklart.

Skulle Broom finne det i sitt gode hjerte og forære oss en Skiguard takboks, som er eksakt det jeg har siklet etter lenge. Med sin perfekte profil, trekt ned mot taket, smekre linjer og til misunnelse fra naboen som har en plastboks fra 1996 som ruver en god meter over taket som en værbitt sarkofag på avveie fra Egypt, er dette den perfekte kompanjong som legger grunnlaget for god feriestemning i baksetet. Da blir det god plass til fargeglade tegnefilmer på DVD spillerne og supersunn baksetemat.

I stedet for å sitte beklemt mellom telt, soveposer, sko med noe tvilsom odør og sommeraktivitetsutstyr som kommer til å bli brukt hvertfall én gang. Helt sikkert!

Herved krysses alle fingre og teltstenger i håp om at vi kan gå sommeren i møte med en flunkende ny takboks.

Bli med i konkurransen du også!

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks fra Skiguard.

Kanskje har svigermor – med den ekle puddelen, avtalt med kona di uten at du visste det – at hun skal være med på årets ferietur.

Har rett og slett stasjonsvogna trukket sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil?

Eller kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv ... Vi gleder oss til å høre din begrunnelse!

Les også: Slik pakker du takboksen:

Del med Facebook-vennene dine

Slik gjør du:

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skiguard
Broom

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

Les alt om konkurransen her: