Seks idrettskjendiser skal konkurrere mot hverandre når TV 2 setter igang med en ny sesong av «Best av de beste».

Torkil Auran, prosjektleder for programmet, er mer enn fornøyd med utvalget kampklare herrer.

– Det er jo ikke bare årets cast, det er tidenes cast! Vi har jo virkelig fått en toppliste av deltakere og er kjempefornøyd med at alle er høyt profilerte og med variert bakgrunn fra forskjellige idretter. Vi har skyhøye forventninger til programmet, sier han til tv2.no.

Disse skal være med:

Aksel Lund Svindal (alpinist)

Lund Svindal slo igjennom i 2003 da han blant annet vant to NM-gull i alpint. Han ble kåret til Årets forbilde på Idrettsgallaen 2009. Per februar 2010 hadde Lund Svindal 26 pallplasseringer, 13 seire og 227 starter i verdenscupen.

Morten Gamst Pedersen (fotballspiller)

Gamst Pedersen spiller for den engelske klubben Blackburn Rovers, og har lenge vært i troppen til det norske landslaget.

Kristian Kjelling (håndballspiller)

Kristian Kjelling spiller for Aalborg i Danmark. Han hadde sin landslagsdebut i 2001, men hans store gjennombrudd kom under VM i Tunisia i 2005. I dag er Kristian blant Norges mest profilerte idrettsutøvere.

Andreas Wiig (snowboarder)

Wiig har blant annet vunnet X-Games i 2007 foran Shaun White og Travis Rice og X-games Slopestyle i 2008.

Mats André Zuccarello Aasen (ishockeyspiller)

Zuccarello Aasen har tidligere spilt i NHL for New York Rangers og i den svenske Elitserien for MoDo Hockey. I Sverige vant han i 2010 prisen Guldhjälmen. Nå er Zuccarello Aasen klar for det russiske laget Magnitogorsk.

Tarjei Bø (skiskytter)

Bø ble olympisk mester med det norske stafettlaget under Vinter-OL 2010 i Vancouver. Året etter vant han verdenscupen sammenlagt, som en av de yngste vinnerne gjennom tidene.

Se en smakebit fra hva den nye sesongen har å by på:

Det ikke foreløpig ikke avklart når programmet skal sendes.