Charlie Sheen (47) er best kjent fra tv-serien «Two and a half men». Etter et år med skandaler på løpende bånd fikk han tvert sparken fra tv-serien. Sheen svarte produsent Chuck Lorre med å skjelle ham ut på det groveste, før han postet en rekke videoer med bisarre uttalelser. Spørsmålet på alles lepper var om Charlie Sheen var blitt klinkende gal.

– Jeg er ferdig

Nå er skandalestjernen på beina igjen, og spiller i disse dager i tv-serien med det treffende navnet «Anger management». Men nå varsler Sheen at han straks vil trekke seg tilbake fra rampelyset.

– Når «Anger management» ender, er jeg ferdig. Dette er min svanesang. Når jeg er ute av denne businessen skal alt handle om fotball kamper og fornøyelsesparker, sa Sheen ifølge celebs.com.

Det siste tyder på at Sheen har bestemt seg for å bli en bedre far.

Les også: Charlie Sheen: – Ashton Kutcher suger!

Lei av å være en annen person

– Jeg har vært i denne bransjen i 30 år. Det er mer der ute enn det som er oppdiktet. Jeg er takknemlig og jeg har fått et drømmeliv takket være TV. Men på et tidspunkt blir man lei av å gå i andres klær, si andres ord og jobbe for andre.

Sheen ble for alvor kjent gjennom tv-serien «Two and a half men» og det ryktes at han var den som tjente best i Hollywood per episode. Og det virker som om Sheen er fornøyd med innsatsen.

– Jeg er klar over at dette er en mulighet man bare får en gang i livet. Men med mindre du heter Kelsey Grammer er det bare meningen at du skal ha ett populært tv-show i hele ditt liv, forteller den snart pensjonerte stjernen.

Les også: Charlie Sheen slakter nye «Two and a Half Men»

Skandalekongen

2011 var året alt gikk gal for Sheen. Fylleslagsmål, rehabiliteringer, farskapssaker, vill festing og spekulasjoner om konkurs preget fjoråret. Alt toppet seg når han ble innlagt på sykehus etter en 36-timers lang kokainfest med pornostjerner.

Folk fulgte sammenbruddet nøye med skrekkblandet fyrd og Sheen fikk kjapt rundt en million followers på Twitter.