Har du fått dårligere hotellrom enn det du betalte for? Er renholdet for dårlig? Mangler det aircondition? TV 2 reiser til populære feriedestinasjoner for å redde nordmenn fra feriekatastrofer.

Feil og mangler kan gjøre drømmeferien til en vond opplevelse. Det gjør vi i «Redd ferien min» noe med, og reiser til flere populære feriedestinasjoner der vi hjelper ferierende nordmenn med deres problemer slik at ferien kan reddes der og da.

Nordmenns favorittreisemål om sommeren er Hellas, Spania og Tyrkia. Vi drar selvsagt dit nordmenn drar.

Se Redd ferien min sesong 1

Slik kontakter du oss

Trenger du hjelp? Ring +47 911 46 978 eller +47 971 74 718. Du kan også sende en e-post til reddferienmin@tv2.no

– Har du fått sykdommer på ferie og har forsikringsproblemer? Har du mistet flyet hjem, eller har du mistet bagasjen din? Har du fått frastjålet eiendeler, blitt svindlet eller lurt, eller har du ikke fått riktig standard på hotellrommet, kan du kontakte oss, sier programleder i Redd ferien min, Solveig Barstad.

Les også: Hotellrommet falt nesten fra hverandre

Disse har vi hjulpet

«Redd ferien min» har hjulpet uheldige sydenturister før.

Guttegjengen på seks hadde brukt sparepengene sine på en toukers tur til Tyrkia, og fikk beskjed fra reiseselskapet sitt om at de fikk et annet hotell enn avtalt. De ble møtt av nedslitte, illeluktende og skitne rom.

I tillegg var rommene så små at sengene var kortere enn vanlig. De av guttene som var høyere enn 180 cm måtte sove med beina hengende utenfor sengen eller ut av vinduet. «Redd ferien min» hjalp guttene slik at de fikk nytt hotellrom.

Les hele saken: Guttegjeng fikk hotellrom med barnesenger og knøttebad

Flere «Redd ferien min»-saker kan du lese her.