Wayne Rooney får høre det av Liam Gallagher. Musikeren er ikke imponert over det nye håret til Manchester United spilleren.  (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Wayne Rooney får høre det av Liam Gallagher. Musikeren er ikke imponert over det nye håret til Manchester United spilleren. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Rooney: – Jeg er ikke forfengelig

Men England-stjernen avslører at han bruker hårprodukter. Se portrettintervju!

Til kampen mot Ukraina tirsdag er Wayne Rooney spilleklar etter karantenen som har holdt han ute så langt i mesterskapet.

I et langt intervju forteller Wayne Rooney om hvordan det har vært å følge England fra tribunen.

– Det er verre enn å spille. Fra tribunen kan jeg ikke bidra. Det føler jeg alltid at eg jeg kan på banen, sier Rooney.

Se portrettintervjuet med Wayne Rooney øverst i saken.

Den engelske landslagsspissen har dermed ikke vært i fokus for sine prestasjoner på banen, men man har snakket om han likevel. Særlig er håret til Rooney kommet i fokus.

Tidligere i EM kåret Henning Berg han til den beste skallede spilleren under EM.

Se også: FC Football sþeçiale: EMs beste skallede spiller, tøffeste dommer og verste oversetter

Det er velkjent at Rooney har hatt en hårtransplantasjon, men det var ikke for å ut av forfengelighet, om vi skal tro hovedpersonen selv.

– Jeg er ikke en forfengelig person. Jeg er ikke den typen som legger stor stolthet i hvordan jeg ser ut.

– Men bruker du hårprodukter?

– Ja, det gjør jeg jo, smiler Rooney.

I tillegg snakker stjernespissen om det forbedrede samholdet i England-troppen etter Capellos avgang, spisskollega Danny Welbecks fremtid og hvordan han forbereder seg til kamp - fysisk og psykisk.

rooney_prematch
rooney_prematch

Dette hører Rooney før kamp
Før tirsdagens kamp mot Ukraina avslørte Rooney også hvilken musikk han hører på før kamp, da han la ut sin Spotify-spilleliste på twitter.

Og for den som tror Rooney girer seg voldsomt opp, så viser «Wazza pre match tunes» at de musikalske forberedelsene tidvis er meget dempet, med melankolske bidrag fra artister som Bruce Springsteen, Eric Clapton og Cat Stevens.

Slik ser Rooneys spilleliste ut: