BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren. (Foto: Stella Pictures)
BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren. (Foto: Stella Pictures)

– Prins William skjemmer meg bort

Stortrives i hertuginnerollen.

Hertuginne Kate Middleton og Prins William har vært mann og kone i over ett år.

Under et besøk på en barneskole lettet hun på sløret om hvordan den nye rollen er.

– Vel, det har vært veldig travelt og veldig gøy, og jeg blir veldig godt passet på, svarte hun da barna spurte om hvordan hun trivdes som kongelig, skriver Us Magazine.

Les også: –Kate erter Pippas bakdel

– William er veldig søt

På spørsmål om hvordan det er å være gift med Prins William, virket hertuginnen tydelig fornøyd.

– William er veldig søt og skjemmer meg bort, fortalte hun.

Les også: Endelig er prinsen hjemme hos sin prinsesse

– Kate blir tatt bedre vare på enn Diana

Kongehusekspert Kjell Arne Totland mener det britiske kongehuset har lært, og gitt Kate en mye bedre oppfølging enn både Williams mor Diana og hennes svigerinne Sarah.

– Noe av det jeg synes er mest gledelig i dette, er at det virker som det britiske kongehuset har lært av sine feil. Vi vet alle hva som skjedde med prinsesse Diana og at hun hadde store problemer i den første tiden i kongehuset, hun følte at hun ikke ble tatt vare på. Det samme sa Sarah, hertuginnen av York. Men nå virker det som om hele kongefamilien er opptatt av å ta vare på de nye medlemmene, har Kjell Arne Totland fortalt til «God Kveld Norge».

Les også: Kjell Arne Totland: – Victoria stråler av lykke