(Lviv, Ukraina/TV 2 Sporten): TV 2s EM-team var samlet på flyplassen i Lviv mandag morgen før de dro videre til neste EM-by.

Det benyttet reporter Morten Stokstad til å lage en videoblogg, der profilene du ser i TV-ruta og de som jobber bak kamera, snakker om hvordan EM har vært sålangt fra deres ståsted.

Videoredigerer Christian Thorkildsen jobber med neste innslag med Freddy dos Santos til FC Football sþeçiale, og han avslører at det kan bli en morsom opplevelse for TV-seerne.

– Dette er uten tvil det pinligste jeg har filmet noensinne, sier broren til den ikke ukjente norske spydkasteren Andreas Thorkildsen.

Se også: FC Football sþeçiale: Hvor mange «You know» kan Wayne Rooney komme med på ett svar?

Fotograf Frode Hoff jobber tett sammen med EM-korrespondent Davy Wathne.

– Det er egentlig veldig kjekt å jobbe med Davy. Vi har hatt mange gode gåturer sammen, spesielt her i Lviv. I går måtte vi gå 11-12 kilometer fra stadion fordi det ikke var satt opp medietransport, sier Hoff.

Få innblikk i det glamorøse journalistlivet i videobloggen øverst i saken.

Det avslører en lattermild Wathne at Hoff ikke tok lett på.

– Frode skjelte ut alle arrangørene, publikumerne og frivillige på stadion som følge av at det dessverre var en mil å gå fra stadion til der drosjene stod parkert, sier Wathne.

Foruten dette får du høre hvem som er Øyvind Alsaker, Petter Myhre og Freddy dos Santos EM-favoritter nå når gruppespillet nærmer seg slutten.