Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke har sammen med makker Peder Børresen gjort stor suksess verden over med sine fargerike kleskolleksjoner. I denne ukas «Heder & Hammer» får vi bli med hjem til designeren - og programleder Katarina Flatland og hennes designteam får utfordringen å pusse opp et rom i leiligheten.

Bli med inn i Staalnackes leilighet ovenfor!

Les mer om Moods of Norway: – Vi har alltid gjort ting på vår egen måte

Overrasket over grå vegger

Simen Staalnacke Anne Berit Valla
Programleder Flatland innrømmer at stuas lysegrå vegger ikke var forventet av den fargesprakende designeren.

– Nei, i og med at jeg bor sammen med min kjære (Anne Berit Valla, red. anm.) er det litt kompromisser. Men jeg liker godt at det er litt rolig på veggene og så noen dråper av fargerike elementer, forteller Staalnacke.

Og det er det iallefall ingen mangel på i majorstualeiligheten. Her finnes en knallgul kiste, en lysekrone i blå, grønn, rosa og gul, blå neonlys i blomsterpotta og en fisk i samme farge i vinduskarmen.

Oppbevaringsrommet til Staalnacke (Foto: TV 2)
– Det er en liten koi! Jeg har fått streng beskjed av min kjære om at jeg kjøper litt mye. Jeg har et samlemaniprosjekt på gang - jeg prøver å kvitte meg med det men...

Ønsker seg mer oppbevaringsplass

Rommet Staalnacke ønsker seg hjelp til å pusse opp er fullt av esker og det samboer Valla kaller «ræl».

– Dette rommet er ikke fullt så representativt. Ideen hadde jo vært om det var et slags walk in closet, for jeg har enormt mye klær. Man får jo ny garderobe et par ganger i året, forteller designeren.

Oppussingsplanene og mer prat med Moods-gründeren kan du se på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00 denne uka.